Vištienos širdelės su svogūnais ir morkomis
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Lengvai paruošiamas, skanus patiekalas šeimos pietums ar vakarienei. Būtinai pasiruoškite! Vištienos širdelės su svogūnais ir morkomis – nebrangus, sveikas patiekalas. Be to, jis paruošiamas greitai ir nereikalauja jokių ypatingų šeimininkės įgūdžių, todėl labai rekomenduoju pasigaminti šį patiekalą. Šį patiekalą galima paruošti ir be grietinės, bet man su ja labiau patinka. Širdelės tampa daug švelnesnės. Eksperimentuokite ir išsirinkite sau tinkamą variantą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos širdelės1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Morka1 vnt (vidutinio dydžio)
-
Grietinė3~4 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį Augalinis aliejus
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Gerai nuplauname širdeles, išvalome ir nupjauname riebalus.
-
2. Sudėkite širdeles į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, pasūdykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
-
4. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
5. Kitoje keptuvėje su trupučiu aliejaus 10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas.
-
6. Į širdeles suberkite keptas daržoves ir troškinkite dar 10 min., įberkite pipirų ir mėgstamų prieskonių. Jei širdelėse mažai skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens.
-
Reklama
-
7. Į širdeles supilkite grietinę, užvirinkite ir leiskite troškintis ant silpnos ugnies 5-7 minutes. tai viskas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama