Vištienos piršteliai su parmezanu ir špinatais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pusvalandis laiko, nedidelis produktų rinkinys, paprastas procesas ir nuostabūs rezultatai! Tai vištienos pirštelių receptas, kurį noriu jums parodyti. Rekomenduoju! Šio recepto pranašumas yra tas, kad jis yra sveikas. Patiekalas puikiai tiks tiems, kurie mėgsta sveiką maistą. Špinatai gali būti švieži arba šaldyti. Jei norite, į įdarą taip pat galite įdėti saulėje džiovintų pomidorų ar alyvuogių. Tikrai verta pabandyti!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė2 vnt
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį (pipirai, paprika, garstyčios, česnakai)
-
Svogūnas1 vnt
-
Aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Parmezanas1/2 stiklinės
-
Špinatai1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 200 laipsnių. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
-
2. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir lengvai pamuškite. Pasūdykite ir įberkite prieskonių pagal skonį. Ant viršaus dėkite pakepintus svogūnus.
-
Reklama
-
3. Špinatus dėkite į keptuvę ir troškinkite porą minučių. Tada sudėkite ir sudėkite ant krūtinėlės. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
4. Atsargiai susukite krūtinėles į ritinėlius, kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos folija, ir pašaukite į orkaitę.
-
Reklama
-
5. Kepkite 15-20 minučių, kol visiškai iškeps. Nedelsdami patiekite vištienos pirštelius. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama