Vištienos odelės įdarytos bulvėmis

Vištienos odelės įdarytos bulvėmis

4.3 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Noriu pasiūlyti jums paragauti skanaus nebrangaus patiekalo. Jo pavadinimas kalba pats už save – bulvė, įvilkta į vištienos odos kaftaną. Patiekalas kaloringas, sultingas. Kaftanai su bulvėmis ir sūriu yra originalus ir nebrangus patiekalas, kurį galima patiekti tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Bulves reikia išvirti ir sutrinti, vištienos odą nuvalyti ir nusausinti. Tada įdarome odelę įdaru ir kepame.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos oda
    5 vnt
  • Bulvės
    5~7 vnt (vidutinio dydžio)
  • Lydytas sūris
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    1 skiltelės
  • Druska, juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Grietine arba majonezas
    5~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Vištienos odeles kruopščiai nuplaukite, pašalinkite riebalų perteklių nepažeisdami odos. Leiskite vandeniu...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Vištienos odeles kruopščiai nuplaukite, pašalinkite riebalų perteklių nepažeisdami odos. Leiskite vandeniui gerai nutekėti.
  • Bulves nuvalome. Supjaustome stambiai. Pasūdykite ir virkite minimaliame vandens kiekyje.
    2. Bulves nuvalome. Supjaustome stambiai. Pasūdykite ir virkite minimaliame vandens kiekyje.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustyti bet kokio dydžio ir pakepinti augaliniame aliejuje.
    3. Svogūną supjaustyti bet kokio dydžio ir pakepinti augaliniame aliejuje.
  • Kepintus svogūnus kol kas atidedame į šalį.
    4. Kepintus svogūnus kol kas atidedame į šalį.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sūrį galite rinktis pagal savo skonį.
    5. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sūrį galite rinktis pagal savo skonį.
  • Paruoštas bulves sutriname.
    6. Paruoštas bulves sutriname.
  • Reklama
  • Perkeliame bulves į patogų indą. Sudėkite svogūną ir aliejų, kuriame kepė.
    7. Perkeliame bulves į patogų indą. Sudėkite svogūną ir aliejų, kuriame kepė.
  • Taip pat pristatome tarkuotą sūrį, druską, maltus juoduosius pipirus, žoleles ir česnaką. Sumaišome.
    8. Taip pat pristatome tarkuotą sūrį, druską, maltus juoduosius pipirus, žoleles ir česnaką. Sumaišome.
  • Reklama
  • Įdaras paruoštas.
    9. Įdaras paruoštas.
  • Ant lentos išdėliojame odą, druską, pipirus. Dėti po šaukštą įdaro.
    10. Ant lentos išdėliojame odą, druską, pipirus. Dėti po šaukštą įdaro.
  • Reklama
  • Suvyniokite kaip balandėlius. Kraštai turi būti viduje.
    11. Suvyniokite kaip balandėlius. Kraštai turi būti viduje.
  • Taip padarykite su likusiais.
    12. Taip padarykite su likusiais.
  • Dėkite į kepimo formą.
    13. Dėkite į kepimo formą.
  • Reklama
  • Gausiai ištepkite grietine, pabarstykite sūriu. Dėkite į orkaitę 40 minučių, orkaitės temperatūra yra 200 laipsnių.
    14. Gausiai ištepkite grietine, pabarstykite sūriu. Dėkite į orkaitę 40 minučių, orkaitės temperatūra yra 200 laipsnių.
  • Skanaus!
    15. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai