Vištienos odelės įdarytos bulvėmis
4.3 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Noriu pasiūlyti jums paragauti skanaus nebrangaus patiekalo. Jo pavadinimas kalba pats už save – bulvė, įvilkta į vištienos odos kaftaną. Patiekalas kaloringas, sultingas. Kaftanai su bulvėmis ir sūriu yra originalus ir nebrangus patiekalas, kurį galima patiekti tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Bulves reikia išvirti ir sutrinti, vištienos odą nuvalyti ir nusausinti. Tada įdarome odelę įdaru ir kepame.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos oda5 vnt
-
Bulvės5~7 vnt (vidutinio dydžio)
-
Lydytas sūris1 vnt
-
Svogūnas1 vnt (vidutinio dydžio)
-
Česnakai1 skiltelės
-
Druska, juodieji pipiraipagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
-
Aliejus3 šaukštai
-
Grietine arba majonezas5~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Vištienos odeles kruopščiai nuplaukite, pašalinkite riebalų perteklių nepažeisdami odos. Leiskite vandeniui gerai nutekėti.
-
2. Bulves nuvalome. Supjaustome stambiai. Pasūdykite ir virkite minimaliame vandens kiekyje.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustyti bet kokio dydžio ir pakepinti augaliniame aliejuje.
-
4. Kepintus svogūnus kol kas atidedame į šalį.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sūrį galite rinktis pagal savo skonį.
-
6. Paruoštas bulves sutriname.
-
Reklama
-
7. Perkeliame bulves į patogų indą. Sudėkite svogūną ir aliejų, kuriame kepė.
-
8. Taip pat pristatome tarkuotą sūrį, druską, maltus juoduosius pipirus, žoleles ir česnaką. Sumaišome.
-
Reklama
-
9. Įdaras paruoštas.
-
10. Ant lentos išdėliojame odą, druską, pipirus. Dėti po šaukštą įdaro.
-
Reklama
-
11. Suvyniokite kaip balandėlius. Kraštai turi būti viduje.
-
12. Taip padarykite su likusiais.
-
13. Dėkite į kepimo formą.
-
Reklama
-
14. Gausiai ištepkite grietine, pabarstykite sūriu. Dėkite į orkaitę 40 minučių, orkaitės temperatūra yra 200 laipsnių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama