Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – skanus ir sotus patiekalas, kuris bus puikus pietų variantas visai šeimai. Užsirašykite! Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – patiekalas, kuriame dera ir garnyras, ir mėsa. Receptas yra gana paprastas, todėl jis puikiai tinka pradedančioms namų šeimininkėms. Tokiam patiekalui paruošti tereikia vienos gilios keptuvės, tačiau tai turi savo privalumą – kopūstai prisisotina keptos vištienos ir svogūnų aromato, o mėsa tampa ypač minkšta, švelni ir sultinga, tiesiog tirpsta burnoje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės4 vnt
-
Kopūstai400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Grietinė3 šaukštai
-
Pomidorų sultys4 šaukštai
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Prieskoniai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūnus ir morkas nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Morkas sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, suberkite daržoves ir nuolat maišydami kepkite 5-6 minutes.
-
4. Į svogūną ir morkas suberkite pusę smulkiai supjaustyto kopūsto, gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių po dangčiu.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus dėkite vištienos šlauneles ir pagal skonį įberkite prieskonių.
-
6. Dėti likusią pusę susmulkinto kopūsto ir užpilti grietinės bei pomidorų sulčių padažu. Viską troškinkite po udangčiu 40 minučių ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais paruoštos. Padėkite patiekalą į lėkštę ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama