Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais

Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – skanus ir sotus patiekalas, kuris bus puikus pietų variantas visai šeimai. Užsirašykite! Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – patiekalas, kuriame dera ir garnyras, ir mėsa. Receptas yra gana paprastas, todėl jis puikiai tinka pradedančioms namų šeimininkėms. Tokiam patiekalui paruošti tereikia vienos gilios keptuvės, tačiau tai turi savo privalumą – kopūstai prisisotina keptos vištienos ir svogūnų aromato, o mėsa tampa ypač minkšta, švelni ir sultinga, tiesiog tirpsta burnoje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    4 vnt
  • Kopūstai
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Pomidorų sultys
    4 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Morkas sutarkuokite, svogūną s...
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Morkas sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, suberkite daržoves ir nuolat maišydami kepkite 5-6 minutes.
    3. Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, suberkite daržoves ir nuolat maišydami kepkite 5-6 minutes.
  • Į svogūną ir morkas suberkite pusę smulkiai supjaustyto kopūsto, gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių po dangčiu.
    4. Į svogūną ir morkas suberkite pusę smulkiai supjaustyto kopūsto, gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių po dangčiu.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite vištienos šlauneles ir pagal skonį įberkite prieskonių.
    5. Ant viršaus dėkite vištienos šlauneles ir pagal skonį įberkite prieskonių.
  • Dėti likusią pusę susmulkinto kopūsto ir užpilti grietinės bei pomidorų sulčių padažu. Viską troškinkite po udangčiu 40 minučių ant silpn...
    6. Dėti likusią pusę susmulkinto kopūsto ir užpilti grietinės bei pomidorų sulčių padažu. Viską troškinkite po udangčiu 40 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais paruoštos. Padėkite patiekalą į lėkštę ir patiekite. Skanaus!
    7. Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais paruoštos. Padėkite patiekalą į lėkštę ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai