Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais

Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais

5 (2 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – skanus ir sotus patiekalas, kuris bus puikus pietų variantas visai šeimai. Užsirašykite! Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais – patiekalas, kuriame dera ir garnyras, ir mėsa. Receptas yra gana paprastas, todėl jis puikiai tinka pradedančioms namų šeimininkėms. Tokiam patiekalui paruošti tereikia vienos gilios keptuvės, tačiau tai turi savo privalumą – kopūstai prisisotina keptos vištienos ir svogūnų aromato, o mėsa tampa ypač minkšta, švelni ir sultinga, tiesiog tirpsta burnoje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # / # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    4 vnt
  • Kopūstai
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Pomidorų sultys
    4 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kaip pagaminti
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Morkas sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    3. Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, suberkite daržoves ir nuolat maišydami kepkite 5-6 minutes.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    4. Į svogūną ir morkas suberkite pusę smulkiai supjaustyto kopūsto, gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių po dangčiu.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    5. Ant viršaus dėkite vištienos šlauneles ir pagal skonį įberkite prieskonių.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    6. Dėti likusią pusę susmulkinto kopūsto ir užpilti grietinės bei pomidorų sulčių padažu. Viską troškinkite po udangčiu 40 minučių ant silpnos ugnies.
  • Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais
    7. Vištienos kulšelės su troškintais kopūstais paruoštos. Padėkite patiekalą į lėkštę ir patiekite. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai