Vištienos kulšelė sluoksniuotoje tešloje

Vištienos kulšelė sluoksniuotoje tešloje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei nežinote, kaip nustebinti savo artimuosius, bet nenorite per daug įsitempti, iškepkite vištienos kulšeles sluoksniuotoje tešloje. Viskas paprasta, bet labai skanu! Vištienos kulšelės sluoksniuotoje tešloje puikiai tiks kaip karštas ar šaltas užkandis ant šventinio stalo. Galima patiekti kaip atskirą patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    4 vnt
  • Sluoksniuota tešla
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Parruoškite visus ingredientus. Iš anksto išimkite tešlą iš šaldiklio, kad ji atitirptų.
    1. Parruoškite visus ingredientus. Iš anksto išimkite tešlą iš šaldiklio, kad ji atitirptų.
  • Nuplaukite blauzdas, nusausinkite, įtrinkite druska ir pipirais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite ant stiprios ug...
    2. Nuplaukite blauzdas, nusausinkite, įtrinkite druska ir pipirais. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite ant stiprios ugnies. Vištienos blauzdeles sudėkite į keptuvę ir apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos, nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite.
  • Reklama
  • Sluoksniuotą tešlą išilgai iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos ir supjaustykite į keturias juosteles.
    3. Sluoksniuotą tešlą išilgai iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos ir supjaustykite į keturias juosteles.
  • Blauzdeles apvyniokite tešlos juostelėmis, kiekvienai po vieną, pradedant nuo kaulo, o galą palikite pliką.
    4. Blauzdeles apvyniokite tešlos juostelėmis, kiekvienai po vieną, pradedant nuo kaulo, o galą palikite pliką.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį ir išmaišykite šakute. Paruoštas blauzdeles sudėkite į formą, padengtą kepimo popieriumi ar pateptą augaliniu ...
    5. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir išmaišykite šakute. Paruoštas blauzdeles sudėkite į formą, padengtą kepimo popieriumi ar pateptą augaliniu aliejumi. Tešlos paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu. Atidengtus vištienos kaulus suvyniokite į foliją, kad kepdami nesudegtų.
  • Formą su vištienos kulšelėmis pašaukite į karštą 180 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms, kol apskrus.
    6. Formą su vištienos kulšelėmis pašaukite į karštą 180 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms, kol apskrus.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai