Vištienos kukuliai padaže
5 (1 įvertinimai)
4
Porcijos
40 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Pažiūrėkite, kaip pasigaminti itališkus vištienos kukulius padaže. Tai labai švelnus patiekalas, puikiai tinkantis prie bulvių košės ar virtų makaronų. Šį kartą maltai mėsai naudojau petražoles, bet kalendra čia tiesiog puiki. Kalbant apie prieskonius maltai mėsai, kiekvieną kartą galite lengvai eksperimentuoti su skirtingais variantais. Pomidorų padažui pirmiausia keptuvėje galima pakepinti smulkintus svogūnus, o tada dėti pomidorus. Bet man užtenka tik konservuotų pomidorų su žolelėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė500 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Kiaušinis1 vnt
-
Petražolės1 ryšulėlis
-
Svogūnų laiškai1 ryšulėlis
-
Malti pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Konservuoti pomidorai1 vnt (stiklainis)
-
Špinataipagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos krūtinėlę. Dabar, naudodami maišytuvą, iš vištienos gaminsime maltą mėsą.
-
2. Į maltą mėsą įberkite smulkiai pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų, kiaušinio, pipirų, druskos ir bet kokių prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, iš mėsos suformuokite nedidelius kukulius ir apkepkite juos iš visų pusių iki auksinės spalvos.
-
4. Tada keptuvėje pakaitinkite konservuotus pomidorus (blenderiu sutrinkite į padažą), suberkite į juos smulkintus špinatus ir, jei norite, dar šiek tiek petražolių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama