Vištienos kukuliai padaže

Vištienos kukuliai padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pažiūrėkite, kaip pasigaminti itališkus vištienos kukulius padaže. Tai labai švelnus patiekalas, puikiai tinkantis prie bulvių košės ar virtų makaronų. Šį kartą maltai mėsai naudojau petražoles, bet kalendra čia tiesiog puiki. Kalbant apie prieskonius maltai mėsai, kiekvieną kartą galite lengvai eksperimentuoti su skirtingais variantais. Pomidorų padažui pirmiausia keptuvėje galima pakepinti smulkintus svogūnus, o tada dėti pomidorus. Bet man užtenka tik konservuotų pomidorų su žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    500 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Petražolės
    1 ryšulėlis
  • Svogūnų laiškai
    1 ryšulėlis
  • Malti pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Konservuoti pomidorai
    1 vnt (stiklainis)
  • Špinatai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite vištienos krūtinėlę. Dabar, naudodami maišytuvą, iš vištienos gaminsime maltą mėsą.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos krūtinėlę. Dabar, naudodami maišytuvą, iš vištienos gaminsime maltą mėsą.
  • Į maltą mėsą įberkite smulkiai pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų, kiaušinio, pipirų, druskos ir bet kokių prieskonių pagal skonį.
    2. Į maltą mėsą įberkite smulkiai pjaustytų petražolių ir svogūnų laiškų, kiaušinio, pipirų, druskos ir bet kokių prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, iš mėsos suformuokite nedidelius kukulius ir apkepkite juos iš visų pusių iki auksinės spalvos.
    3. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, iš mėsos suformuokite nedidelius kukulius ir apkepkite juos iš visų pusių iki auksinės spalvos.
  • Tada keptuvėje pakaitinkite konservuotus pomidorus (blenderiu sutrinkite į padažą), suberkite į juos smulkintus špinatus ir, jei norite, ...
    4. Tada keptuvėje pakaitinkite konservuotus pomidorus (blenderiu sutrinkite į padažą), suberkite į juos smulkintus špinatus ir, jei norite, dar šiek tiek petražolių.
  • Reklama
  • Leiskite padažui užvirti, pagal skonį įberkite druskos, tada sudėkite kukulius. Viską troškinkite 10 minučių ir patiekite.
    5. Leiskite padažui užvirti, pagal skonį įberkite druskos, tada sudėkite kukulius. Viską troškinkite 10 minučių ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai