Vištienos krūtinėlės suktinukai

Vištienos krūtinėlės suktinukai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip paruošti vištienos krūtinėlės suktinukus kuo sveikesnius ir patrauklesnius, kad jūsų šeima juos pamėgtų? Labai paprasta. Suktinukus įdarysime varške ir špinatais. Vištienos krūtinėlės suktinukai yra skanus patiekalas, kuris gali nustebinti bet kurį savo originalumu ir subtiliu skoniu. Vaikai ypač mėgsta šį patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    4 vnt
  • Špinatai
    1 vnt (pakelis)
  • Porai
    50 gramų
  • Petražolės
    1 vnt (krūvelė)
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Baltas vynas
    200 mililitrų
  • Vištienos sultinys
    200 mililitrų
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Varškė
    300 gramų
  • Druska pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Krūtinėles gerai nuplauname po tekančiu vandeniu, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir taip įpjauname, darydami iš krūtinėlių krepšelį.
    1. Krūtinėles gerai nuplauname po tekančiu vandeniu, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir taip įpjauname, darydami iš krūtinėlių krepšelį.
  • Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite.
    2. Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite.
  • Reklama
  • Tada smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir petražoles.
    3. Tada smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir petražoles.
  • Patogiame dubenyje sumaišome varškę, į kurią įbersime druskos ir pipirų, petražoles, svogūną, špinatus, smulkintą česnaką. Viską gerai iš...
    4. Patogiame dubenyje sumaišome varškę, į kurią įbersime druskos ir pipirų, petražoles, svogūną, špinatus, smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite ir minkykite rankomis!
  • Reklama
  • Gauta mase užpildome kiekvieną krūtinėlę.
    5. Gauta mase užpildome kiekvieną krūtinėlę.
  • Vištienos suktinukus sutvirtiname dantų krapštukais.
    6. Vištienos suktinukus sutvirtiname dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Ant stiprios ugnies padėkite keptuvę storu dugnu. Supilkite į ją aliejų ir sudėkite mūsų vištienos suktinukus kepti.
    7. Ant stiprios ugnies padėkite keptuvę storu dugnu. Supilkite į ją aliejų ir sudėkite mūsų vištienos suktinukus kepti.
  • Kepkite iš visų pusių, kol atsiras patraukli plutelė.
    8. Kepkite iš visų pusių, kol atsiras patraukli plutelė.
  • Reklama
  • Tada į tą pačią keptuvę supilkite vyną ir šiek tiek virkite maišydami. tada supilkite sultinį.
    9. Tada į tą pačią keptuvę supilkite vyną ir šiek tiek virkite maišydami. tada supilkite sultinį.
  • Sudėkite mūsų suktinukus į skystį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 20-25 minutes ant silpnos ugnies.
    10. Sudėkite mūsų suktinukus į skystį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 20-25 minutes ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Pačioje pabaigoje sumaišykite miltus ir grietinėlę ir supilkite į suktinukus, taip pat druską, pipirus ir pagardinkite.
    11. Pačioje pabaigoje sumaišykite miltus ir grietinėlę ir supilkite į suktinukus, taip pat druską, pipirus ir pagardinkite.
  • Tada išimame savo suktinukus ir supjaustome. Iš esmės, jūs baigėte! Jie geriausiai dera su bulvių koše. Gero apetito!
    12. Tada išimame savo suktinukus ir supjaustome. Iš esmės, jūs baigėte! Jie geriausiai dera su bulvių koše. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai