Vištienos krūtinėlės guliašas

Vištienos krūtinėlės guliašas

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
45 min.

Apie receptą

Rekomenduoju paprastą skanaus karšto patiekalo su švelnia vištienos mėsa, troškinta su pomidorų pasta ir daržovėmis, receptą. Parodysiu ir papasakosiu kaip pasigaminti vištienos krūtinėlės guliašą pietums ar vakarienei. Guliašą galima ruošti ne tik iš jautienos, bet ir iš vištienos, kalakutienos ar kiaulienos. Vištienos krūtinėlės guliašui paruošti mums reikia pusės didelės krūtinėlės, vienos vidutinės morkos, dviejų mažų svogūnų (arba vieno taip pat vidutinio). Jei norite, pomidorų pastą galite pakeisti tikrais pomidorais. Receptą žiūrėkite žemiau.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Miltai
    0,75 šaukšto
  • Vištos krūtinėlė
    0.5 vnt
  • Pomidorų pasta
    1,5~2 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir supjaustykite pailgais gabalėliais.
    1. Paruoškite savo ingredientus. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir supjaustykite pailgais gabalėliais.
  • Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Vištieną lengvai apkepkite, apie 5 minutes, iš abiejų pusių, pasūdykite.
    2. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Vištieną lengvai apkepkite, apie 5 minutes, iš abiejų pusių, pasūdykite.
  • Reklama
  • Kol vištiena kepa, susmulkinkite morkas ir svogūnus. Svogūną galite supjaustyti kubeliais arba ketvirčiais. Morkas geriau supjaustykite j...
    3. Kol vištiena kepa, susmulkinkite morkas ir svogūnus. Svogūną galite supjaustyti kubeliais arba ketvirčiais. Morkas geriau supjaustykite juostelėmis arba net sutarkuokite.
  • Sudėkite svogūną į vištieną. Kepkite, kol taps minkšti.
    4. Sudėkite svogūną į vištieną. Kepkite, kol taps minkšti.
  • Reklama
  • Tada suberkite morkas, išmaišykite, pakepinkite, kol morkos suminkštės.
    5. Tada suberkite morkas, išmaišykite, pakepinkite, kol morkos suminkštės.
  • Supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite porą minučių. Jei norite, galite įpilti šaukštą vandens.
    6. Supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite porą minučių. Jei norite, galite įpilti šaukštą vandens.
  • Reklama
  • Tada ateina miltų eilė, gerai sumaišykite juos su vištiena.
    7. Tada ateina miltų eilė, gerai sumaišykite juos su vištiena.
  • Paskutinis etapas – troškinimas. Įpilkite vandens, galbūt šiek tiek sultinio (vištienos ar daržovių), maždaug puodelį. Vanduo turi padeng...
    8. Paskutinis etapas – troškinimas. Įpilkite vandens, galbūt šiek tiek sultinio (vištienos ar daržovių), maždaug puodelį. Vanduo turi padengti vištieną, bet ne iki galo.
  • Reklama
  • Įdėkite mėgstamų prieskonių. Troškinkite uždengę dangtį 15 minučių.
    9. Įdėkite mėgstamų prieskonių. Troškinkite uždengę dangtį 15 minučių.
  • Galite patiekti paruoštą vištienos krūtinėlės guliašą su žolelėmis ir bet kokiu garnyru. Labai dera su bulvėmis ar makaronais. Gero apetito!
    10. Galite patiekti paruoštą vištienos krūtinėlės guliašą su žolelėmis ir bet kokiu garnyru. Labai dera su bulvėmis ar makaronais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai