Vištienos krūtinėlė su sūrio įdaru

Vištienos krūtinėlė su sūrio įdaru

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos krūtinėlę galima paruošti taip, kad išsaugotų visą mėsos sultingumą, skonį ir aromatą. Pagal šį receptą vištiena iš esmės įdaroma sūriu ir kepama orkaitėje. Vištienos krūtinėlės yra gardžios ir sultingos. Įpjaukite krūtinėlėse ir įdėkite sūrio. Uždarykite plyšį dantų krapštukais, apvoliokite mėsą miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite krūtinėles ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su ryžiais, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūris
    120 gramų
  • Vištienos krūtinėlė
    3 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    pagal poreikį
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Peiliu kiekvienoje krūtinėlėje padarykite kišenes ir į jas sudėkite lygias sūrio dalis.
    1. Peiliu kiekvienoje krūtinėlėje padarykite kišenes ir į jas sudėkite lygias sūrio dalis.
  • Kad kepant neišbėgtų išsilydęs sūris, mėsos kraštus pritvirtinkite dantų krapštukais.
    2. Kad kepant neišbėgtų išsilydęs sūris, mėsos kraštus pritvirtinkite dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Paruoškite džiūvėsėlius: miltus su druska ir juodaisiais pipirais, kiaušinį, išplaktą su juodaisiais pipirais, ir džiūvėsėlius. Vištienos...
    3. Paruoškite džiūvėsėlius: miltus su druska ir juodaisiais pipirais, kiaušinį, išplaktą su juodaisiais pipirais, ir džiūvėsėlius. Vištienos krūtinėles pamirkykite miltuose, o tada kiaušinyje.
  • Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    4. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos (3–5 minutes). Tada sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių...
    5. Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos (3–5 minutes). Tada sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su ryžiais, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai