Vištienos krūtinėlė su sūrio įdaru
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vištienos krūtinėlę galima paruošti taip, kad išsaugotų visą mėsos sultingumą, skonį ir aromatą. Pagal šį receptą vištiena iš esmės įdaroma sūriu ir kepama orkaitėje. Vištienos krūtinėlės yra gardžios ir sultingos. Įpjaukite krūtinėlėse ir įdėkite sūrio. Uždarykite plyšį dantų krapštukais, apvoliokite mėsą miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite krūtinėles ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su ryžiais, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris120 gramų
-
Vištienos krūtinėlė3 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltaipagal poreikį
-
Džiūvėsėliaipagal poreikį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Peiliu kiekvienoje krūtinėlėje padarykite kišenes ir į jas sudėkite lygias sūrio dalis.
-
2. Kad kepant neišbėgtų išsilydęs sūris, mėsos kraštus pritvirtinkite dantų krapštukais.
-
Reklama
-
3. Paruoškite džiūvėsėlius: miltus su druska ir juodaisiais pipirais, kiaušinį, išplaktą su juodaisiais pipirais, ir džiūvėsėlius. Vištienos krūtinėles pamirkykite miltuose, o tada kiaušinyje.
-
4. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
5. Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos (3–5 minutes). Tada sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su ryžiais, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama