Vištienos kotletukai tešloje

Vištienos kotletukai tešloje

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Mėsos kotletai – tai apvalios formos maltos mėsos patiekalas. Pietums ar vakarienei kepkite vištienos kotletukus. Vištienos faršo kepimas. Formuojame kotletus ir kepame įkaitintame aliejuje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vištos krūtinėlė
    500 gramų
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Aliejus
    0.5 stiklinės
  • Kiaušinis
    4 vnt
  • Džiūvėsėliai
    1 stiklinė
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuluptus svogūnus suberkite į smulkintuvą ir trinkite iki košės.
    1. Nuluptus svogūnus suberkite į smulkintuvą ir trinkite iki košės.
  • Išimkite svogūną iš maišytuvo. Dabar smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į maišytuvą. Vėl sutrinti.
    2. Išimkite svogūną iš maišytuvo. Dabar smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į maišytuvą. Vėl sutrinti.
  • Reklama
  • Sumaišykite svogūnus, maltą vištieną, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušinius. Įberkite druskos ir prieskonių. Trinkite.
    3. Sumaišykite svogūnus, maltą vištieną, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušinius. Įberkite druskos ir prieskonių. Trinkite.
  • Gauname vienalytį faršą.
    4. Gauname vienalytį faršą.
  • Reklama
  • Supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Su šaukštu (su kaupu) surinkite faršą. Perkelkite į džiūvėsėlius. Iš karto apvoliodami džiūvėsėliuose su...
    5. Supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Su šaukštu (su kaupu) surinkite faršą. Perkelkite į džiūvėsėlius. Iš karto apvoliodami džiūvėsėliuose suformuokite apvalų kotletą.
  • Į dubenį supilkite 0,5 stiklinės pieno. Įmuškite 2 kiaušinius.
    6. Į dubenį supilkite 0,5 stiklinės pieno. Įmuškite 2 kiaušinius.
  • Reklama
  • Supilkite 3 valgomus šaukštus miltų. Užmaišykite tešlą.
    7. Supilkite 3 valgomus šaukštus miltų. Užmaišykite tešlą.
  • Įkaitintoje keptuvėje, įpylus aliejaus, apkepiname kotletus, juos apvoliojus tešloje.
    8. Įkaitintoje keptuvėje, įpylus aliejaus, apkepiname kotletus, juos apvoliojus tešloje.
  • Reklama
  • Patiekite mėsos kotletus karštus. Gero apetito!
    9. Patiekite mėsos kotletus karštus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai