Vištienos kotletukai tešloje
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Mėsos kotletai – tai apvalios formos maltos mėsos patiekalas. Pietums ar vakarienei kepkite vištienos kotletukus. Vištienos faršo kepimas. Formuojame kotletus ir kepame įkaitintame aliejuje.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Vištos krūtinėlė500 gramų
-
Pienas1 stiklinė
-
Aliejus0.5 stiklinės
-
Kiaušinis4 vnt
-
Džiūvėsėliai1 stiklinė
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuluptus svogūnus suberkite į smulkintuvą ir trinkite iki košės.
-
2. Išimkite svogūną iš maišytuvo. Dabar smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į maišytuvą. Vėl sutrinti.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite svogūnus, maltą vištieną, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušinius. Įberkite druskos ir prieskonių. Trinkite.
-
4. Gauname vienalytį faršą.
-
Reklama
-
5. Supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Su šaukštu (su kaupu) surinkite faršą. Perkelkite į džiūvėsėlius. Iš karto apvoliodami džiūvėsėliuose suformuokite apvalų kotletą.
-
6. Į dubenį supilkite 0,5 stiklinės pieno. Įmuškite 2 kiaušinius.
-
Reklama
-
7. Supilkite 3 valgomus šaukštus miltų. Užmaišykite tešlą.
-
8. Įkaitintoje keptuvėje, įpylus aliejaus, apkepiname kotletus, juos apvoliojus tešloje.
-
Reklama
-
9. Patiekite mėsos kotletus karštus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama