Vištienos kotletai su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Mėgstantiems vaisius derinti su mėsa siūlau vištienos kotletų su obuoliais receptą. Jie yra švelnūs, sultingi su nedideliu obuolių skonio atspalviu. Sultingi, švelnūs ir aromatingi vištienos kotletai tinka suaugusiems ir vaikams. Į maltą mėsą įdėjau tik šiek tiek majonezo, kurį galima pakeisti grietine, nes paukštiena gana liesa. Šie kotletai papildys jūsų meniu ir paįvairins jūsų kasdienę mitybą. Patiekite juos su bulvių koše, virtais ryžiais ar koše.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Obuolys1 vnt
-
Batonas80 gramų
-
Petražolės10 gramų
-
Majonezas30 mililitrų
-
Džiūvėsėliai100 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Saulėgrąžų aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė, svogūnus ir obuolius sumalkite.
-
2. Baltą duoną ar batoną užpilkite šaltu vandeniu, išspauskite ir sumalkite. Sudėkite į maltą mėsą.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite petražoles ir sudėkite į dubenį su malta mėsa.
-
4. Įdėkite majonezo ir druskos.
-
Reklama
-
5. Kotletams skirtą faršą gerai išmaišykite.
-
6. Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose arba duonos trupiniuose. Dėkite į karštą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
-
Reklama
-
7. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Vištienos kotletai su obuoliu ir petražolėmis yra paruošti.
-
Reklama
-
9. Patiekite kotletus pietums ar vakarienei su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama