Vištienos kotletai įdaryti grybais

Vištienos kotletai įdaryti grybais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Vištienos kotletai įdaryti grybais – labai skanus patiekalas! Kotletai yra nepaprastai švelnūs, o jų malonus aromatas privers jūsų svečius prašyti daugiau. Kad kotletas visiškai iškeptų, kepkite apie 3-5 minutes, viskas, žinoma, priklauso nuo suformuoto dydžio. Jei vištienos faršą ruošiate patys, turėkite omenyje, kad vištiena pati savaime yra labai minkšta, skirtingai nei įprasta mėsa, todėl užtenka vieną kartą perbraukti per mėsmalę. Taigi, skaitykite vištienos kotletų, įdarytų grybais, receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    450 gramų
  • Batonas
    1 riekelė
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    0.5 stiklinės
  • Pievagrybiai
    300 gramų (įdarui)
  • Sviestas
    1 šaukštas (įdarui)
  • Askaloniniai česnakai
    1 vnt (įdarui)
  • Druska pipirai
    pagal skonį (įdarui)
  • Džiovinti grybai
    2 šaukštai (įdarui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame faršą. Į dubenį sudėkite maltą vištieną. Kepalo riekelę pamirkykite piene, susmulkinkite ir suberkite į faršą, suberkite tarku...
    1. Paruošiame faršą. Į dubenį sudėkite maltą vištieną. Kepalo riekelę pamirkykite piene, susmulkinkite ir suberkite į faršą, suberkite tarkuotą svogūną ir susmulkintas žoleles. Dabar įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį.
  • Dabar paruošime grybų įdarą. Šviežius grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais į atskirą dubenį. Į kitą dubenį suberkite džiovintus g...
    2. Dabar paruošime grybų įdarą. Šviežius grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais į atskirą dubenį. Į kitą dubenį suberkite džiovintus grybus ir užpilkite nedideliu kiekiu vandens, viršų uždenkite plėvele, padarykite keletą skylučių ir kelioms minutėms įdėkite į mikrobangų krosnelę, kad grybai suminkštėtų. Dabar nupilkite vandenį ir smulkiai supjaustykite grybus.
  • Reklama
  • Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Suberkite smulkintus askaloninius česnakus ir pagardinkite druska bei pipirais. Troškinkite maždaug 3 min...
    3. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Suberkite smulkintus askaloninius česnakus ir pagardinkite druska bei pipirais. Troškinkite maždaug 3 minutes. Sudėkite grybus. Pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite apie 7 minutes, kol grybai suminkštės ir išgaruos visas skystis. Paruoštą įdarą atidėkite į šalį.
  • Sušlapinkite rankas. Paimkite mėsos gabalėlį ir suformuokite iš jo kotletą, centre padarykite skylutę. Dabar paimkite arbatinį šaukštelį ...
    4. Sušlapinkite rankas. Paimkite mėsos gabalėlį ir suformuokite iš jo kotletą, centre padarykite skylutę. Dabar paimkite arbatinį šaukštelį grybų įdaro ir įdėkite grybus į kotleto duobutę. Kraštelius suformuokite taip, kad įdaras būtų kotleto viduje.
  • Reklama
  • Suformuotus kotletus su įdaru apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    5. Suformuotus kotletus su įdaru apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai