Vištienos kotletai

Vištienos kotletai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Sultingi ir rausvi vištienos krūtinėlės kotletai tikrai patiks visiems šeimos nariams. Paprasta, greita ir skanu! Patiekalas patogus ir tuo, kad pusgaminį galima paruošti iš anksto ir palaikyti šaldytuve parą. Vištienos apkepas yra gana kaloringas patiekalas. Todėl garnyrui geriausiai tiks daržovės, šviežios salotos ar naminiai ruošiniai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kukurūzų krakmolas
    3 šaukštai
  • Grietinė
    3~4 šaukštai
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Aliejus kepimui
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į gilų dubenį.
    2. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į gilų dubenį.
  • Reklama
  • Į dubenį sumuškite kiaušinius, įpilkite grietinės. Masę pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių ar žole...
    3. Į dubenį sumuškite kiaušinius, įpilkite grietinės. Masę pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių ar žolelių.
  • Į masę įspauskite česnaką. Keletą kartų gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių. Pusgaminį galite įdėti į šaldytuvą ilgesniam la...
    4. Į masę įspauskite česnaką. Keletą kartų gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių. Pusgaminį galite įdėti į šaldytuvą ilgesniam laikui.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite kotletus. Kepkite ant vidutinės-stiprios ugnies, kol masė susitrauks ir susidarys auksinė ...
    5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite kotletus. Kepkite ant vidutinės-stiprios ugnies, kol masė susitrauks ir susidarys auksinė plutelė.
  • Kotletus apverskite, sumažinkite ugnį ir kepkite, kol iškeps.
    6. Kotletus apverskite, sumažinkite ugnį ir kepkite, kol iškeps.
  • Reklama
  • Paruoštus kotletus geriausia išimti iš keptuvės ant popierinio rankšluosčio, kad neliktų aliejaus pertekliaus.
    7. Paruoštus kotletus geriausia išimti iš keptuvės ant popierinio rankšluosčio, kad neliktų aliejaus pertekliaus.
  • Patiekite karštą su lengvu garnyru ir šviežiomis žolelėmis. Tačiau šalti jie irgi skanūs.
    8. Patiekite karštą su lengvu garnyru ir šviežiomis žolelėmis. Tačiau šalti jie irgi skanūs.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai