Vištienos kojų sriuba

Vištienos kojų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Tokia vištų kojelių sriuba paruošiama greitai, o gaunasi soti ir skani. Tai savotiškas klasikinis receptas - juk kas gi nemėgsta gero naminės vištienos sultinio? Išbandykite! Šis paprastas vištų kojelių sriubos receptas, mano nuomone, tikrai patiks visiems!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    6 stiklinės
  • Sultinio kubeliai
    2~3 vnt
  • Augalinis aliejus
    1~2 šaukštai
  • Druska ir juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vištų kojelės
    400 gramų
  • Bulvės
    6 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Česnakas
    1~2 skiltelės
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite vištų kojeles. Nuimkite geltoną plėvelę, pašalinkite nešvarumus ir gerai nuplaukite.
    1. Paruoškite vištų kojeles. Nuimkite geltoną plėvelę, pašalinkite nešvarumus ir gerai nuplaukite.
  • Daržoves nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir nuplaukite. Galima pridėti moliūgo, saldžiųjų bulvių ar kitų daržovių.
    2. Daržoves nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir nuplaukite. Galima pridėti moliūgo, saldžiųjų bulvių ar kitų daržovių.
  • Reklama
  • Gilioje keptuvėje (joje ir virs sriuba) ant aliejaus apkepkite smulkintą svogūną ir aromatines žoleles. Rekomenduoju naudoti kelias laišk...
    3. Gilioje keptuvėje (joje ir virs sriuba) ant aliejaus apkepkite smulkintą svogūną ir aromatines žoleles. Rekomenduoju naudoti kelias laiškinio svogūno laiškus ir čiobrelį.
  • Kai svogūnas taps skaidrus, sudėkite kojeles, kepkite maišydami 4-6 minutes, įberkite prieskonių - druskos, pipirų ir kitų pagal skonį.
    4. Kai svogūnas taps skaidrus, sudėkite kojeles, kepkite maišydami 4-6 minutes, įberkite prieskonių - druskos, pipirų ir kitų pagal skonį.
  • Reklama
  • Užpilkite kojeles su svogūnais vandeniu (4-6 stiklines) ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 25...
    5. Užpilkite kojeles su svogūnais vandeniu (4-6 stiklines) ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
  • Sudėkite paruoštas daržoves ir virkite dar 25 minutes, kol daržovės suminkštės. Jei reikia, papildykite vandeniu, druska ar prieskoniais.
    6. Sudėkite paruoštas daržoves ir virkite dar 25 minutes, kol daržovės suminkštės. Jei reikia, papildykite vandeniu, druska ar prieskoniais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai