Vištienos kojų sriuba
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Tokia vištų kojelių sriuba paruošiama greitai, o gaunasi soti ir skani. Tai savotiškas klasikinis receptas - juk kas gi nemėgsta gero naminės vištienos sultinio? Išbandykite! Šis paprastas vištų kojelių sriubos receptas, mano nuomone, tikrai patiks visiems!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo6 stiklinės
-
Sultinio kubeliai2~3 vnt
-
Augalinis aliejus1~2 šaukštai
-
Druska ir juodieji pipiraipagal skonį
-
Vištų kojelės400 gramų
-
Bulvės6 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Česnakas1~2 skiltelės
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite vištų kojeles. Nuimkite geltoną plėvelę, pašalinkite nešvarumus ir gerai nuplaukite. -
2. Daržoves nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir nuplaukite. Galima pridėti moliūgo, saldžiųjų bulvių ar kitų daržovių. -
Reklama
-
3. Gilioje keptuvėje (joje ir virs sriuba) ant aliejaus apkepkite smulkintą svogūną ir aromatines žoleles. Rekomenduoju naudoti kelias laiškinio svogūno laiškus ir čiobrelį. -
4. Kai svogūnas taps skaidrus, sudėkite kojeles, kepkite maišydami 4-6 minutes, įberkite prieskonių - druskos, pipirų ir kitų pagal skonį. -
Reklama
-
5. Užpilkite kojeles su svogūnais vandeniu (4-6 stiklines) ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 25-30 minučių. -
6. Sudėkite paruoštas daržoves ir virkite dar 25 minutes, kol daržovės suminkštės. Jei reikia, papildykite vandeniu, druska ar prieskoniais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















