Grybų padažas mėsai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šis padažas yra pagamintas iš pievagrybių ir grietinėlės, jis yra subtilios konsistencijos ir malonaus aromato. Tinka prie mėsos patiekalų, taip pat prie vištienos patiekalų, daržovių ir makaronų. Pateikiame paprastą grybų padažo mėsai receptą. Iš esmės šis padažas yra universalus ir tinka ne tik prie mėsos, bet ir prie paukštienos patiekalų, daržovių, makaronų. Jis patiekiamas šiltas, kartais papuoštas žolelėmis. Geros dienos!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai100 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Sviestas50 gramų
-
Grietinėlė300 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Saulėgrąžų aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Smulkiai supjaustykite grybus.
-
2. Svogūną supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
3. Dabar pakepinkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Suberkite grybus ir kepkite, kol visiškai išgaruos grybų išskiriamas skystis.
-
Reklama
-
5. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įmaišykite šaukštą miltų.
-
6. Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite. Virkite viską ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Dabar suberkite su svogūnais pakepintus grybus ir maišydami kepkite dar 3-5 minutes. Patiekite šiltą.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama