Grybų padažas mėsai

Grybų padažas mėsai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis padažas yra pagamintas iš pievagrybių ir grietinėlės, jis yra subtilios konsistencijos ir malonaus aromato. Tinka prie mėsos patiekalų, taip pat prie vištienos patiekalų, daržovių ir makaronų. Pateikiame paprastą grybų padažo mėsai receptą. Iš esmės šis padažas yra universalus ir tinka ne tik prie mėsos, bet ir prie paukštienos patiekalų, daržovių, makaronų. Jis patiekiamas šiltas, kartais papuoštas žolelėmis. Geros dienos!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    100 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Sviestas
    50 gramų
  • Grietinėlė
    300 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Saulėgrąžų aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustykite grybus.
    1. Smulkiai supjaustykite grybus.
  • Svogūną supjaustykite kubeliais.
    2. Svogūną supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Dabar pakepinkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    3. Dabar pakepinkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Suberkite grybus ir kepkite, kol visiškai išgaruos grybų išskiriamas skystis.
    4. Suberkite grybus ir kepkite, kol visiškai išgaruos grybų išskiriamas skystis.
  • Reklama
  • Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įmaišykite šaukštą miltų.
    5. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įmaišykite šaukštą miltų.
  • Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite. Virkite viską ant silpnos ugnies.
    6. Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite. Virkite viską ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Dabar suberkite su svogūnais pakepintus grybus ir maišydami kepkite dar 3-5 minutes. Patiekite šiltą.
    7. Dabar suberkite su svogūnais pakepintus grybus ir maišydami kepkite dar 3-5 minutes. Patiekite šiltą.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai