Vištienos iešmeliai su daržovėmis

Vištienos iešmeliai su daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Vištienos iešmeliai su daržovėmis – gana paprastas patiekalas, tačiau neįtikėtinas marinatas paverčia jį tikru šedevru. Kefyro marinatas suteikia pikantiškumo, o kartu su daržovėmis tiesiog labai skanu! Vištienos iešmeliai su daržovėmis – puikus pasirinkimas išvykti į gamtą. Marinatas suteikia mėsai ir daržovėms skonį ir yra aštrus ir aromatingas. Mėsa sultinga, aromatinga, o ryškus paprikos skonis tik papildo skonį. Jei nuspręsite gaminti šį patiekalą, iš anksto pamarinuokite mėsą, kad ji būtų gerai prisotinta prieskonių. Miltų ar krakmolo vaidmuo taip pat svarbus, jie suteiks gražią traškią plutą ir išlaikys mėsą sultingą. Gaminau keptuvėje, nes oras lauke nebuvo tinkamas, tačiau jei turite galimybę juos kepti ant grotelių ar grilio, nepraleiskite!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    500 gramų
  • Kefyras
    3 šaukštai
  • Malto imbiero
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Džiovinti česnakai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili pipirai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kukurūzų miltai
    2 arbatiniai šaukšteliai (arba krakmolas)
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika
    3 vnt (geriausia skirtingų spalvų)
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Ciberžolė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Daržoves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite dideliais kubeliais.
    1. Daržoves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite dideliais kubeliais.
  • Mėsą supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais, kaip ir daržoves.
    2. Mėsą supjaustykite tokio pat dydžio kubeliais, kaip ir daržoves.
  • Reklama
  • Marinatui sumaišykite kefyrą, visus prieskonius, actą ir krakmolą. Sudėkite mėsą į marinatą ir gerai išmaišykite.
    3. Marinatui sumaišykite kefyrą, visus prieskonius, actą ir krakmolą. Sudėkite mėsą į marinatą ir gerai išmaišykite.
  • Ten sudėkite pjaustytas daržoves, uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis 4–6 val.
    4. Ten sudėkite pjaustytas daržoves, uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis 4–6 val.
  • Reklama
  • Kai viskas pasimarinuoja, ant medinių iešmelių suverkite mėsą pakaitomis su daržovėmis.
    5. Kai viskas pasimarinuoja, ant medinių iešmelių suverkite mėsą pakaitomis su daržovėmis.
  • Apkepkite vėrinukus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Maždaug 5-7 minutes kiekvienoje pusėje. Skanaus!
    6. Apkepkite vėrinukus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Maždaug 5-7 minutes kiekvienoje pusėje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai