Vištienos filė po kailiu orkaitėje
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Šiandien noriu pakviesti papildyti savo receptų atsargas labai šauniu, ryškiu ir skaniu patiekalu. Šventiniam stalui ar kiekvienai dienai pati švelniausia vištienos [serch=krūtinėlė] bus puiki idėja. Pabandyk tai! Skubu jums pasiūlyti įdomų būdą iškepti vištienos filė po „kailiu“ orkaitėje. Nuostabus vištienos derinys su artišokais ir sūriu yra neįtikėtinai skanus ir patrauklus. Šis patiekalas tikrai nustebins savo rafinuotumu su tikrai paprastu gaminimo procesu. Peržiūrėkite šį receptą, jis tikrai nuostabus!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė4 vnt
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
-
Artišokas7 vnt
-
Baziliko lapai7 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Mocarela250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Filė nuplaukite ir nusausinkite. Karščiui atsparų indą ištepkite sviestu ir sudėkite vištieną. Jei norite, įberkite druskos pagal skonį, pipirų, prieskonių ir itališkų žolelių. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
-
2. Per tą laiką nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite pomidorus, artišokus, česnakus ir žoleles. Sutarkuokite kietąjį sūrį.
-
Reklama
-
3. Išimkite formą iš orkaitės.
-
4. Daržoves išdėliokite su sūriu ir žolelėmis, išmaišykite ir įberkite druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Mocarelą supjaustykite apskritimais ir uždėkite ant viršaus. Grąžinkite formą į orkaitę.
-
6. Kepkite dar 15-20 minučių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama