Vištienos filė dviguboje tešloje

Vištienos filė dviguboje tešloje

2.3 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Sultingas ir skanus karbonadas su traškia plutele paruošiamas per 20 minučių. Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis arba pasirinktu garnyru. Šiuo principu galite kepti kiaulienos gabalėlį ir net veršieną. Mėgsti karbonadus? Ieškote greito ir sotaus patiekalo? Tada pagaminkite tokią vištienos filė džiūvėsėliuose. Ji paruošiama labai greitai, net antrą dieną yra sultingas. Išbandykite šį receptą ir iškart valgykite karštą. Šviežias daržoves galite patiekti kaip garnyrą ir nepamirškite apie padažą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2~4 vnt
  • Džiūvėsėliai
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš vištienos filė paruošiami minkšti karbonadai. Juos galima kepti dviguboje tešloje. Jei mėgstate traškią plutą, tuomet geriau kepti dži...
    1. Iš vištienos filė paruošiami minkšti karbonadai. Juos galima kepti dviguboje tešloje. Jei mėgstate traškią plutą, tuomet geriau kepti džiūvėsėliuose. Dėl minkštumo galite pasidaryti tešlą. Pasirinkau pirmą variantą.
  • Atskirai išplakite du kiaušinius su druska ir prieskoniais.
    2. Atskirai išplakite du kiaušinius su druska ir prieskoniais.
  • Reklama
  • Supilkite džiūvėsėlius į atskirą dubenį. Dabar išmušame filė iš abiejų pusių.
    3. Supilkite džiūvėsėlius į atskirą dubenį. Dabar išmušame filė iš abiejų pusių.
  • Iš karto panardinkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius.
    4. Iš karto panardinkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Tada vėl apvoliokite kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę.
    5. Tada vėl apvoliokite kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę.
  • Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Geriausia kepti augaliniame aliejuje.
    6. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Geriausia kepti augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Karbonadams galima paruošti česnakinį arba raudonąjį padažą. Geriausia juos valgyti iškart karštus.
    7. Karbonadams galima paruošti česnakinį arba raudonąjį padažą. Geriausia juos valgyti iškart karštus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 2.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai