Vištienos blyneliai su sūriu ir žolelėmis

Vištienos blyneliai su sūriu ir žolelėmis

5 (4 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos blynelių su sūriu ir žolelėmis receptas turėtų būti kiekvieno virėjo arsenale. Jie greitai iškepa, bet yra nepaprastai skanūs, sultingi ir labai švelnūs. Tiek suaugusiems, tiek vaikams patiks. Jei mėgstate vištienos kotletus, bet jie šiek tiek atsibodo, tuomet vištienos blyneliai su sūriu ir žolelėmis puikiai juos pakeis. Sultingi, aromatingi ir labai skanūs blynai paruošiami labai greitai. Nors recepte yra česnako, jo paragauti nepavyks, bet blynams jis suteikia nuostabaus skonio. Vištienos blynai vienodai skanūs tiek karšti, tiek šalti. Tai puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams ar pietums.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300~400 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Žalumynai
    1/2 saujelės
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsneliai
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, tada nuimkite visas plėveles ir supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.
    1. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, tada nuimkite visas plėveles ir supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.
  • Žalumynus (galima naudoti ir krapus bei svogūnų laiškus, petražoles) reikia smulkiai sukapoti, o česnaką sutarkuoti smulkia tarka.
    2. Žalumynus (galima naudoti ir krapus bei svogūnų laiškus, petražoles) reikia smulkiai sukapoti, o česnaką sutarkuoti smulkia tarka.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
  • Tada į susmulkintą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite žoleles, česnaką, druską ir pipirus pagal skonį.
    4. Tada į susmulkintą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite žoleles, česnaką, druską ir pipirus pagal skonį.
  • Reklama
  • Šią masę gerai išmaišykite ir sudėkite grietinę.
    5. Šią masę gerai išmaišykite ir sudėkite grietinę.
  • Ir išsijotus miltus. Nors galima ir be miltų. Blynų tešlą gerai išmaišykite.
    6. Ir išsijotus miltus. Nors galima ir be miltų. Blynų tešlą gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Šaukštu dėkite tešlą į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
    7. Šaukštu dėkite tešlą į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
  • Ir kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Vištienos blynelius su sūriu ir žolelėmis dėkite ant popierinio rankšluosči...
    8. Ir kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Vištienos blynelius su sūriu ir žolelėmis dėkite ant popierinio rankšluosčio, o tada patiekite su grietine ar bet kokiu padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai