Vištiena su sojų padažu

Vištiena su sojų padažu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Receptas paprastas, tačiau viščiukas gaunasi aromatingas ir skanus. Sojų padažas su imbieru suteikia ypatingą prieskonį, pabrėžiantį mėsos skonį. Viršuje susiformuoja plutelė, o pats viščiukas tampa minkštas. Originaliame recepte viščiukas buvo kepamas be svogūnų ir bulvių. Tačiau šis variantas patogesnis, jei planuojate viščiuką patiekti kartu su garnyru. Bulvės ir svogūnai gaminasi kartu su paukštiena ir gaunasi labai skanūs.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Viščiukas
    1 kilogramas
  • Svogūnas
    1 vienetas
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Imbieras
    1 riekelė
  • Čiobreliai
    pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame ingredientus. Viščiuką išdarinėjame ir nuplauname šaltame vandenyje.
    1. Paruošiame ingredientus. Viščiuką išdarinėjame ir nuplauname šaltame vandenyje.
  • [img=2]Į kepimo formą dedame čiobrelius ir pridedame smulkia tarka sutarkuoto imbiero. Tarkuoto imbiero – maždaug vienas arbatinis šaukštelis.[/img]
  • Reklama
  • Įpilame sojų padažo ir saulėgrąžų aliejaus.
    3. Įpilame sojų padažo ir saulėgrąžų aliejaus.
  • Marinatu gerai įtriname viščiuką iš vidaus ir išorės. Paliekame 20–30 minučių.
    4. Marinatu gerai įtriname viščiuką iš vidaus ir išorės. Paliekame 20–30 minučių.
  • Reklama
  • Prie viščiuko pridedame svogūną ir bulves. Kepimo formą dedame į orkaitę. Kepame 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Tada sumažiname t...
    5. Prie viščiuko pridedame svogūną ir bulves. Kepimo formą dedame į orkaitę. Kepame 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Tada sumažiname temperatūrą iki 180 ir kepame dar 30–40 minučių.
  • Viščiukas paruoštas. Patiekiame karštą, skanaus apetito!
    6. Viščiukas paruoštas. Patiekiame karštą, skanaus apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai