Vištiena su sojų padažu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Receptas paprastas, tačiau viščiukas gaunasi aromatingas ir skanus. Sojų padažas su imbieru suteikia ypatingą prieskonį, pabrėžiantį mėsos skonį. Viršuje susiformuoja plutelė, o pats viščiukas tampa minkštas. Originaliame recepte viščiukas buvo kepamas be svogūnų ir bulvių. Tačiau šis variantas patogesnis, jei planuojate viščiuką patiekti kartu su garnyru. Bulvės ir svogūnai gaminasi kartu su paukštiena ir gaunasi labai skanūs.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Viščiukas1 kilogramas
-
Svogūnas1 vienetas
-
Sojų padažas1 šaukštas
-
Imbieras1 riekelė
-
Čiobreliaipagal skonį
-
Saulėgrąžų aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruošiame ingredientus. Viščiuką išdarinėjame ir nuplauname šaltame vandenyje. -
[img=2]Į kepimo formą dedame čiobrelius ir pridedame smulkia tarka sutarkuoto imbiero. Tarkuoto imbiero – maždaug vienas arbatinis šaukštelis.[/img]
-
Reklama
-
3. Įpilame sojų padažo ir saulėgrąžų aliejaus. -
4. Marinatu gerai įtriname viščiuką iš vidaus ir išorės. Paliekame 20–30 minučių. -
Reklama
-
5. Prie viščiuko pridedame svogūną ir bulves. Kepimo formą dedame į orkaitę. Kepame 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Tada sumažiname temperatūrą iki 180 ir kepame dar 30–40 minučių. -
6. Viščiukas paruoštas. Patiekiame karštą, skanaus apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















