Vištiena su grybais grietinėlėje

Vištiena su grybais grietinėlėje

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jūsų dėmesiui – klasikinis vištienos su grybais grietinėlėje receptas – nieko papildomo, tik subtiliausias vištienos skonis derinamas su aromatingais grybais. Puikiai paprastiems pietums. Patiekalą, pavyzdžiui, vištieną su grybais grietinėlėje, labai patogu ruošti - gaminimas neužima daug laiko, bet yra toks skanus! Beje, aš nemėgstu labai sodraus skonio, todėl druskos, pipirų ir prieskonių naudojau iki minimumo – bet niekas netrukdo dėti, tarkime, svogūnų, imbiero ar šviežių žolelių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Grietinėlė
    100 mililitrų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu. Grybus nuplaukite ir nulupkite česnaką.
    1. Paruoškite ingredientus. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu. Grybus nuplaukite ir nulupkite česnaką.
  • Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
    2. Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
  • Reklama
  • Vištieną padaužykite plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais.
    3. Vištieną padaužykite plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais.
  • Grybus susmulkinkite, česnaką susmulkinkite.
    4. Grybus susmulkinkite, česnaką susmulkinkite.
  • Reklama
  • Vištieną apkepkite svieste, kol beveik iškeps.
    5. Vištieną apkepkite svieste, kol beveik iškeps.
  • Atskiroje keptuvėje apkepkite grybus kartu su česnaku.
    6. Atskiroje keptuvėje apkepkite grybus kartu su česnaku.
  • Reklama
  • Grybus sumaišykite su vištiena ir viską kartu pakepinkite dar kelias minutes. Šiuo metu patiekalą apšlakstau citrinos sultimis arba sojos...
    7. Grybus sumaišykite su vištiena ir viską kartu pakepinkite dar kelias minutes. Šiuo metu patiekalą apšlakstau citrinos sultimis arba sojos padažu.
  • Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 5-10 minučių.
    8. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 5-10 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai