Vištiena su grybais grietinėlėje
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jūsų dėmesiui – klasikinis vištienos su grybais grietinėlėje receptas – nieko papildomo, tik subtiliausias vištienos skonis derinamas su aromatingais grybais. Puikiai paprastiems pietums. Patiekalą, pavyzdžiui, vištieną su grybais grietinėlėje, labai patogu ruošti - gaminimas neužima daug laiko, bet yra toks skanus! Beje, aš nemėgstu labai sodraus skonio, todėl druskos, pipirų ir prieskonių naudojau iki minimumo – bet niekas netrukdo dėti, tarkime, svogūnų, imbiero ar šviežių žolelių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Pievagrybiai300 gramų
-
Grietinėlė100 mililitrų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Sviestas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Vištieną nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu. Grybus nuplaukite ir nulupkite česnaką.
-
2. Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Vištieną padaužykite plaktuku, pabarstykite druska ir pipirais.
-
4. Grybus susmulkinkite, česnaką susmulkinkite.
-
Reklama
-
5. Vištieną apkepkite svieste, kol beveik iškeps.
-
6. Atskiroje keptuvėje apkepkite grybus kartu su česnaku.
-
Reklama
-
7. Grybus sumaišykite su vištiena ir viską kartu pakepinkite dar kelias minutes. Šiuo metu patiekalą apšlakstau citrinos sultimis arba sojos padažu.
-
8. Supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį ir troškinkite po dangčiu 5-10 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama