Vištiena su grybais garstyčių padaže
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Greitas ir labai skanus patiekalas iš vištienos filė su keptais grybais garstyčių padaže. Puikus pasirinkimas šeimos vakarienei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Vištiena garstyčių padaže paruošiama paprastai ir labai greitai, ypač jei naudojate filė. Garstyčių galima dėti tiek aštrių, tiek saldžių, netgi grūdėtų garstyčių, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė400 gramų
-
Svogūnai100 gramų
-
Grybai250 gramų (maži)
-
Sultinys250 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Pomidorų padažas40 gramų
-
Krapai10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Svogūną nulupkite, nuplaukite kartu su vištienos filė, žolelėmis ir grybais. Išdžiovinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
2. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant vidutinės ugnies pakepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną 2-3 minutes.
-
Reklama
-
3. Grybus perpjaukite pusiau, pakepinkite su svogūnais po dangčiu 3-4 minutes.
-
4. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, dėkite į keptuvę, apkepkite iš visų pusių po porą minučių, kol pagels.
-
Reklama
-
5. Supilkite sultinį į keptuvę, įpilkite garstyčių ir pomidorų padažo. Troškinkite uždengę apie 10 minučių. Jei garstyčios nėra per aštrios, galima dėti ir daugiau.
-
6. Kai padažas šiek tiek sutirštės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Suberkite smulkintus krapus, pakaitinkite apie minutę ir išjunkite viryklę.
-
Reklama
-
7. Puikus garnyras tokiai vištienai būtų bulvių košė, virti ryžiai, grikiai.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama