Vištiena su grybais garstyčių padaže

Vištiena su grybais garstyčių padaže

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Greitas ir labai skanus patiekalas iš vištienos filė su keptais grybais garstyčių padaže. Puikus pasirinkimas šeimos vakarienei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Vištiena garstyčių padaže paruošiama paprastai ir labai greitai, ypač jei naudojate filė. Garstyčių galima dėti tiek aštrių, tiek saldžių, netgi grūdėtų garstyčių, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų.

Receptai pagal ingredientus: #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Grybai
    250 gramų (maži)
  • Sultinys
    250 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Pomidorų padažas
    40 gramų
  • Krapai
    10 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Svogūną nulupkite, nuplaukite kartu su vištienos filė, žolelėmis ir grybais. Išdžiovinkite popieriniais ra...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Svogūną nulupkite, nuplaukite kartu su vištienos filė, žolelėmis ir grybais. Išdžiovinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant vidutinės ugnies pakepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną 2-3 minutes.
    2. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant vidutinės ugnies pakepinkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Grybus perpjaukite pusiau, pakepinkite su svogūnais po dangčiu 3-4 minutes.
    3. Grybus perpjaukite pusiau, pakepinkite su svogūnais po dangčiu 3-4 minutes.
  • Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, dėkite į keptuvę, apkepkite iš visų pusių po porą minučių, kol pagels.
    4. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, dėkite į keptuvę, apkepkite iš visų pusių po porą minučių, kol pagels.
  • Reklama
  • Supilkite sultinį į keptuvę, įpilkite garstyčių ir pomidorų padažo. Troškinkite uždengę apie 10 minučių. Jei garstyčios nėra per aštrios,...
    5. Supilkite sultinį į keptuvę, įpilkite garstyčių ir pomidorų padažo. Troškinkite uždengę apie 10 minučių. Jei garstyčios nėra per aštrios, galima dėti ir daugiau.
  • Kai padažas šiek tiek sutirštės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Suberkite smulkintus krapus, pakaitinkite apie minutę ir išjunki...
    6. Kai padažas šiek tiek sutirštės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Suberkite smulkintus krapus, pakaitinkite apie minutę ir išjunkite viryklę.
  • Reklama
  • Puikus garnyras tokiai vištienai būtų bulvių košė, virti ryžiai, grikiai.
    7. Puikus garnyras tokiai vištienai būtų bulvių košė, virti ryžiai, grikiai.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai