Vištiena su grybais
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Vištiena su pievagrybiais – labai sotus ir skanus patiekalas. Puikiai tinka bet kokiam garnyrui – tiek bulvėms, tiek ryžiams. Pirmiausia paruoškite visus reikalingus ingredientus: supjaustykite filė ir pievagrybius, susmulkinkite žalumynus. Vietoj grietinėlės galima naudoti pieną. Jei naudojate labai riebią grietinėlę, atitinkamai dėkite mažiau miltų. Žemiau pateiktas žingsnis po žingsnio receptas vištienos su pievagrybiais.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė300 gramų
-
Pievagrybiai7 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Pipiraipagal skonį
-
Miltai1 šaukštas
-
Grietinėlė200 mililitrų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Sviestas20 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite svogūną. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite joje svogūną. -
2. Svogūną atidėkite. Toje pačioje keptuvėje apkepkite vištienos filė gabalėlius. Tada perkelkite filė į lėkštę. -
Reklama
-
3. Tuo pačiu pakepinkite grybus. -
4. Sumažinkite ugnį. Į keptuvę sudėkite svogūną ir vištienos filė. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada įdėkite miltų ir viską gerai išmaišykite. -
Reklama
-
5. Įpilkite pašildytos grietinėlės, sudėkite smulkiai supjaustytus žalumynus. Troškinkite 4–5 minutes, periodiškai maišydami. Išjungus ugnį, įdėkite į keptuvę gabalėlį sviesto, uždenkite dangčiu 5–7 minutėms. -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















