Vištiena su grybais

Vištiena su grybais

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištiena su pievagrybiais – labai sotus ir skanus patiekalas. Puikiai tinka bet kokiam garnyrui – tiek bulvėms, tiek ryžiams. Pirmiausia paruoškite visus reikalingus ingredientus: supjaustykite filė ir pievagrybius, susmulkinkite žalumynus. Vietoj grietinėlės galima naudoti pieną. Jei naudojate labai riebią grietinėlę, atitinkamai dėkite mažiau miltų. Žemiau pateiktas žingsnis po žingsnio receptas vištienos su pievagrybiais.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Pievagrybiai
    7 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Sviestas
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite svogūną. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite joje svogūną.
    1. Nulupkite svogūną. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite joje svogūną.
  • Svogūną atidėkite. Toje pačioje keptuvėje apkepkite vištienos filė gabalėlius. Tada perkelkite filė į lėkštę.
    2. Svogūną atidėkite. Toje pačioje keptuvėje apkepkite vištienos filė gabalėlius. Tada perkelkite filė į lėkštę.
  • Reklama
  • Tuo pačiu pakepinkite grybus.
    3. Tuo pačiu pakepinkite grybus.
  • Sumažinkite ugnį. Į keptuvę sudėkite svogūną ir vištienos filė. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada įdėkite miltų ir viską gerai iš...
    4. Sumažinkite ugnį. Į keptuvę sudėkite svogūną ir vištienos filė. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada įdėkite miltų ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Įpilkite pašildytos grietinėlės, sudėkite smulkiai supjaustytus žalumynus. Troškinkite 4–5 minutes, periodiškai maišydami. Išjungus ugnį,...
    5. Įpilkite pašildytos grietinėlės, sudėkite smulkiai supjaustytus žalumynus. Troškinkite 4–5 minutes, periodiškai maišydami. Išjungus ugnį, įdėkite į keptuvę gabalėlį sviesto, uždenkite dangčiu 5–7 minutėms.
  • Paruošta!
    6. Paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai