Vištiena su apelsinais

Vištiena su apelsinais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos kepimo su apelsinais receptas patiks visiems originalių skonių derinių mėgėjams – čia yra medus, garstyčios ir apelsinai – ryškus skonis ir neįprastai minkšta vištiena. Šis paprastas vištienos su apelsinais receptas man patinka dėl išskirtinio skonio - šiek tiek rūgštoko, šiek tiek saldaus - bet jei mėgstate labiau klasikinį vištienos skonį, tuomet marinato proporcijas galima keisti įdedant daugiau garstyčių ir mažiau medaus. Žodžiu, tikiuosi, kad jums patiks šis vištienos receptas ir nustebinsite savo svečius tokia vištiena!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Apelsinai
    2~3 vnt
  • Višta
    1 vnt
  • Garstyčios
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Medus
    4 šaukštai
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Druska
    1 pagal skonį
  • Pipirai
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Vištieną atitirpinkite, nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite porcijomis.
    1. Paruoškite ingredientus. Vištieną atitirpinkite, nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite porcijomis.
  • Paruoškite marinatą – vieno apelsino sultis sumaišykite su majonezu, garstyčiomis ir medumi. Su prieskoniais, druska ir pipirais vištieno...
    2. Paruoškite marinatą – vieno apelsino sultis sumaišykite su majonezu, garstyčiomis ir medumi. Su prieskoniais, druska ir pipirais vištienos gabalėlius geriau patrinti tiesiai, nors galite dėti į marinatą.
  • Reklama
  • Tokiame marinate vištieną būtina palaikyti bent valandą. Tuo tarpu nuplaukite ir susmulkinkite česnaką ir apelsinus.
    3. Tokiame marinate vištieną būtina palaikyti bent valandą. Tuo tarpu nuplaukite ir susmulkinkite česnaką ir apelsinus.
  • Dabar vištieną dėkite į kepimo indą tiesiai su likusiu marinatu, pabarstykite česnako griežinėliais, o ant viršaus dėkite apelsinus.
    4. Dabar vištieną dėkite į kepimo indą tiesiai su likusiu marinatu, pabarstykite česnako griežinėliais, o ant viršaus dėkite apelsinus.
  • Reklama
  • Tokį patiekalą kepame įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių, periodiškai aptepdami vištieną marinatu, kad neišdžiūtų.
    5. Tokį patiekalą kepame įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių, periodiškai aptepdami vištieną marinatu, kad neišdžiūtų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai