Vištiena paprikos padaže

Vištiena paprikos padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Vištiena valgoma beveik visose šalyse, tad nenuostabu, kad visur ji gaminama skirtingai. Pavyzdžiui, Vengrijoje ir Austrijoje troškinama su paprika. Vištiena gaunasi sultinga ir minkšta. Šis receptas parodys, kaip pasigaminti vištieną paprikos padaže. Kulinarijos specialistai teigia, kad tai tas pats guliašas, tik su paprika. Bet man skonis visai kitoks. Yra pomidorų rūgštelės ir česnako prieskonių. Garnyrui išvirkite dribsnius, pavyzdžiui, miežius ar grikius.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    12 vnt
  • Raudonosios, saldžiosios paprikos
    2 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    1.5 šaukšto
  • Petražolės
    3 šakelės
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Paprikos milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sultinio kubelis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami pradėti, vištieną aptepkite druska, pipirais ir paprika.
    1. Norėdami pradėti, vištieną aptepkite druska, pipirais ir paprika.
  • Pasigaminkite padažą. Blenderiu susmulkinkite pomidorus, česnaką, paprikas ir sultinio kubelius.
    2. Pasigaminkite padažą. Blenderiu susmulkinkite pomidorus, česnaką, paprikas ir sultinio kubelius.
  • Reklama
  • Tuo tarpu dideliame puode įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite svogūną supjaustyta pusžiedžiais, kol suminkštės.
    3. Tuo tarpu dideliame puode įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite svogūną supjaustyta pusžiedžiais, kol suminkštės.
  • Po to vištieną dėkite ant svogūno. Pakepinkite porą minučių.
    4. Po to vištieną dėkite ant svogūno. Pakepinkite porą minučių.
  • Reklama
  • Tada supilkite padažą ir vandenį, kad jis visiškai apsemtų vištieną.
    5. Tada supilkite padažą ir vandenį, kad jis visiškai apsemtų vištieną.
  • Tada į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytas petražoles, druską ir pipirus. Patiekalą užvirinkite.
    6. Tada į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytas petražoles, druską ir pipirus. Patiekalą užvirinkite.
  • Reklama
  • Nuolat verdant ant vidutinės ugnies, ingredientus troškinkite 1 valandą.
    7. Nuolat verdant ant vidutinės ugnies, ingredientus troškinkite 1 valandą.
  • Pabaigoje įpilkite krakmolo mišinio su 3 valgomais šaukštais vandens ir išmaišykite. Patiekite su garnyru. Gero apetito!
    8. Pabaigoje įpilkite krakmolo mišinio su 3 valgomais šaukštais vandens ir išmaišykite. Patiekite su garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai