Vištiena paprikos padaže
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Vištiena valgoma beveik visose šalyse, tad nenuostabu, kad visur ji gaminama skirtingai. Pavyzdžiui, Vengrijoje ir Austrijoje troškinama su paprika. Vištiena gaunasi sultinga ir minkšta. Šis receptas parodys, kaip pasigaminti vištieną paprikos padaže. Kulinarijos specialistai teigia, kad tai tas pats guliašas, tik su paprika. Bet man skonis visai kitoks. Yra pomidorų rūgštelės ir česnako prieskonių. Garnyrui išvirkite dribsnius, pavyzdžiui, miežius ar grikius.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės12 vnt
-
Raudonosios, saldžiosios paprikos2 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Kukurūzų krakmolas2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus1.5 šaukšto
-
Petražolės3 šakelės
-
Česnakai4 skiltelės
-
Paprikos milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Sultinio kubelis1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami pradėti, vištieną aptepkite druska, pipirais ir paprika.
-
2. Pasigaminkite padažą. Blenderiu susmulkinkite pomidorus, česnaką, paprikas ir sultinio kubelius.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu dideliame puode įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite svogūną supjaustyta pusžiedžiais, kol suminkštės.
-
4. Po to vištieną dėkite ant svogūno. Pakepinkite porą minučių.
-
Reklama
-
5. Tada supilkite padažą ir vandenį, kad jis visiškai apsemtų vištieną.
-
6. Tada į keptuvę suberkite smulkiai pjaustytas petražoles, druską ir pipirus. Patiekalą užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Nuolat verdant ant vidutinės ugnies, ingredientus troškinkite 1 valandą.
-
8. Pabaigoje įpilkite krakmolo mišinio su 3 valgomais šaukštais vandens ir išmaišykite. Patiekite su garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama