Vištiena orkaitėje su sūriu ir majonezu

Vištiena orkaitėje su sūriu ir majonezu

4.6 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Vištiena, kepta orkaitėje ir net padengta sūrio plutele - šis patiekalas yra labai skanus ir patrauklus, jį galima paruošti įprastiems pietums ar vakarienei ar šventiniam stalui. Tai to verta. Vištienos patiekalai paruošiami paprastai ir gana greitai. Jie taip pat visada yra skanūs, todėl juos taip mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Jei nežinote, kaip kepti vištieną orkaitėje su sūriu ir majonezu, jums padės šis labai paprastas receptas. Todėl, norėdami sugadinti patiekalą, turite labai pasistengti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1000~1200 gramų
  • Kietasis sūris
    150~200 gramų
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Druska
    2/3 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną supjaustome gabalėliais, gerai nuplauname ir dedame į dubenį.
    1. Vištieną supjaustome gabalėliais, gerai nuplauname ir dedame į dubenį.
  • Pabarstykite druska, pipirais, galite pridėti aromatinių žolelių - baziliko, provanso žolelių arba jau paruoštų prieskonių vištienai. Išm...
    2. Pabarstykite druska, pipirais, galite pridėti aromatinių žolelių - baziliko, provanso žolelių arba jau paruoštų prieskonių vištienai. Išmaišykite, tada įpilkite majonezo ir vėl išmaišykite. Palikite bent valandai.
  • Reklama
  • Vištieną pašaukite į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
    3. Vištieną pašaukite į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    4. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Beveik baigtą vištieną pabarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Beveik baigtą vištieną pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Ir vėl pašaukite į orkaitę 10-15 minučių. Leiskite sūriui išsilydyti ir kepkite iki norimos būklės - galite palikti tik ištirpusį, galite...
    6. Ir vėl pašaukite į orkaitę 10-15 minučių. Leiskite sūriui išsilydyti ir kepkite iki norimos būklės - galite palikti tik ištirpusį, galite kepti taip, kad sūris būtų sausa plutelė.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai