Vištiena orkaitėje su sūriu ir majonezu
4.6 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Vištiena, kepta orkaitėje ir net padengta sūrio plutele - šis patiekalas yra labai skanus ir patrauklus, jį galima paruošti įprastiems pietums ar vakarienei ar šventiniam stalui. Tai to verta. Vištienos patiekalai paruošiami paprastai ir gana greitai. Jie taip pat visada yra skanūs, todėl juos taip mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Jei nežinote, kaip kepti vištieną orkaitėje su sūriu ir majonezu, jums padės šis labai paprastas receptas. Todėl, norėdami sugadinti patiekalą, turite labai pasistengti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1000~1200 gramų
-
Kietasis sūris150~200 gramų
-
Majonezas3 šaukštai
-
Druska2/3 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsneliai
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną supjaustome gabalėliais, gerai nuplauname ir dedame į dubenį.
-
2. Pabarstykite druska, pipirais, galite pridėti aromatinių žolelių - baziliko, provanso žolelių arba jau paruoštų prieskonių vištienai. Išmaišykite, tada įpilkite majonezo ir vėl išmaišykite. Palikite bent valandai.
-
Reklama
-
3. Vištieną pašaukite į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
-
4. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
5. Beveik baigtą vištieną pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
6. Ir vėl pašaukite į orkaitę 10-15 minučių. Leiskite sūriui išsilydyti ir kepkite iki norimos būklės - galite palikti tik ištirpusį, galite kepti taip, kad sūris būtų sausa plutelė.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama