Vištiena orkaitėje su apelsinais

Vištiena orkaitėje su apelsinais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šis originalus, o kartu ir paprastas vištienos orkaitėje su apelsinais receptas patiks visiems, kurie mėgsta nustebinti svečius kulinarinėmis naujovėmis! Saldus, rūgštus ir aštrus skonis yra nuostabus! Šis vištienos receptas jau seniai tapo mano mėgstamiausiu – taip pat dedu daug kario, nes mėgstu egzotišką virtuvę, o pasirodo, tai kone indiškas patiekalas! Ir jūs, žinoma, galite palikti šį klasikinį vištienos receptą orkaitėje su apelsinais nepakeistą - jis jau tobulas, išbandykite! Svečiai tikrai bus patenkinti!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Visa vištiena
    1 vnt
  • Apelsinai
    3 vnt
  • Česnakai
    6 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną iš vidaus ir išorės įtrinkite druska ir pipirais. Leiskime kol kas pasimarinuoti.
    1. Vištieną iš vidaus ir išorės įtrinkite druska ir pipirais. Leiskime kol kas pasimarinuoti.
  • Apelsinus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Sėklos, žinoma, pašalinamos.
    2. Apelsinus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Sėklos, žinoma, pašalinamos.
  • Reklama
  • Atsargiai įpjaukite odą ir prikiškite apelsino gabalėlių po oda. Svarbiausia, kad oda neplyštų.
    3. Atsargiai įpjaukite odą ir prikiškite apelsino gabalėlių po oda. Svarbiausia, kad oda neplyštų.
  • Vištieną apverskite ir taip pat įdarykite kitą pusę.
    4. Vištieną apverskite ir taip pat įdarykite kitą pusę.
  • Reklama
  • Nuluptą česnaką šiek tiek supjaustykite ir gabalėlius sudėkite į vištienos vidų.
    5. Nuluptą česnaką šiek tiek supjaustykite ir gabalėlius sudėkite į vištienos vidų.
  • Po česnako į vištieną dedame visus tuos apelsinų gabalėlius, kurie netilpo po odele.
    6. Po česnako į vištieną dedame visus tuos apelsinų gabalėlius, kurie netilpo po odele.
  • Reklama
  • Vištienos blauzdeles surišame ir vištienos išorę uždengiame likusiais apelsino griežinėliais (jei jų liko).
    7. Vištienos blauzdeles surišame ir vištienos išorę uždengiame likusiais apelsino griežinėliais (jei jų liko).
  • Dėkite kepti į įkaitintą orkaitę 2 valandas, periodiškai užpildami sultimis.
    8. Dėkite kepti į įkaitintą orkaitę 2 valandas, periodiškai užpildami sultimis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai