Vištiena kreminiame padaže su grybais
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tai vienas iš tų patiekalų, kurį gana paprasta paruošti, bet yra nepaprastai skanus. Švelni ir sultinga vištienos mėsa kartu su grybais ir kreminiu padažu puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Neturite daug laiko, bet norite pagaminti skanius pietus ar vakarienę? Jums padės šis receptas, kuriame išsamiai papasakosiu, kaip greitai ir skaniai pasigaminti vištieną kreminiame padaže su grybais. Pradėkime!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė400~500 gramų
-
Pievagrybiai250~300 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grietinėlė 33%1 stiklinė
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Sumaltas muskato riešutas1/3 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Vištienos filė nuplaukite, išvalykite, nuplaukite grybus ir svogūnus.
-
2. Grybus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su dviem šaukštais augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
4. Vištienos mėsą supjaustykite mažais, maždaug 2 x 2 cm gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Kepkite grybus ant vidutinės ugnies, kol švelniai paruduos. Grybus išimkite iš keptuvės į lėkštę.
-
6. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir greitai apkepkite vištienos gabalėlius. Išimkite juos iš keptuvės.
-
Reklama
-
7. Po vištienos kepimo likusiame aliejuje pakepinkite svogūną iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
-
8. Į svogūnus suberkite pakepintus grybus ir vištieną, viską užpilkite grietinėle ir suberkite prieskonius.
-
Reklama
-
9. Išmaišykite ir troškinkite dar 8-10 minučių, kol grietinėlė sutirštės.
-
10. Tai viskas, patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama