Vištiena Kelias

Vištiena Kelias

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Puikus pasirinkimas virti vištienos krūtinėlę, kurią patogu pasiimti į kelią. Atitinkamai, dėl to vištienos pavadinimas yra „Kelias“. Skanus, sultingas, kvapnus ir sotus! Skanus, sultingas ir sotus vištienos vyniotinis, kurį galima pasiimti į kelią arba tiesiog paruošti kaip alternatyvą dešrai. Jis puikiai dera su bet kokiais padažais ir daržovėmis. Kad vištiena būtų sultinga, palikite ją visiškai atvėsti sultinyje, kuriame buvo virta. Norint gauti skanią vištienos mėsą, o ne sultinį, ją reikia užpilti verdančiu vandeniu!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    600 gramų
  • Česnakinė druska
    pagal skonį
  • Provanso žolelės
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2~3 vnt
  • Kalendros sėklos
    pagal skonį
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei krūtinėlė yra su kaulu, tada atsargiai išpjaukite.
    2. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Jei krūtinėlė yra su kaulu, tada atsargiai išpjaukite.
  • Reklama
  • Vieną ir kitą vištienos krūtinėlės pusę pabarstykite prieskoniais.
    3. Vieną ir kitą vištienos krūtinėlės pusę pabarstykite prieskoniais.
  • Kruopščiai įtrinkite krūtinėlę prieskoniais.
    4. Kruopščiai įtrinkite krūtinėlę prieskoniais.
  • Reklama
  • Susukite krūtinėlę į ritinį. Formos tikslumas nėra svarbus, svarbiausia, kad viskas būtų kompaktiškai susukta. Suriškite virtuvine virvel...
    5. Susukite krūtinėlę į ritinį. Formos tikslumas nėra svarbus, svarbiausia, kad viskas būtų kompaktiškai susukta. Suriškite virtuvine virvele (arba, mano atveju, kepimo rankovę supjaustykite plonomis juostelėmis), kad ji nesuirtų.
  • Vištienos vyniotinį sudėkite į tinkamą puodą, įberkite prieskonių ir druskos.
    6. Vištienos vyniotinį sudėkite į tinkamą puodą, įberkite prieskonių ir druskos.
  • Reklama
  • Vištieną iš virdulio užpilkite verdančiu vandeniu, uždėkite ant viryklės ir virkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Vištienos vyniotinis t...
    7. Vištieną iš virdulio užpilkite verdančiu vandeniu, uždėkite ant viryklės ir virkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Vištienos vyniotinis turi būti visiškai panardintas į vandenį.
  • Paruoštą vištienos vyniotinį atvėsinkite sultinyje, išimkite ir patiekite. Skanaus!
    8. Paruoštą vištienos vyniotinį atvėsinkite sultinyje, išimkite ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai