Vištiena įdaryta sūriu

Vištiena įdaryta sūriu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nesugalvojate, ką gaminti pietums ar vakarienei? Pabandykite pasigaminti šį nepaprastai skanų ir sotų patiekalą – vištieną, įdarytą sūriu, keptą po sūrio plutele. Šis patiekalas ypač patiks sūrio mėgėjams – jo tikrai labai daug. Subtilus įdaras ir apetitą kelianti plutelė puikiai papildo minkštos filė skonį. Šį sūriu įdarytos vištienos receptą tikrai verta išbandyti.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūrio kremas
    200 gramų
  • Majonezas
    50 gramų
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Šviežias bazilikas
    pagal skonį
  • Špinatai
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Vištos krūtinėlė
    6 vnt
  • Mocarela sūris
    100 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    6~8 vnt (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir aštriu peiliu padarykite įpjovą, suformuodami kišenę įdarui.
    1. Vištienos filė nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir aštriu peiliu padarykite įpjovą, suformuodami kišenę įdarui.
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su majonezu ir išmaišykite. Nulupkite česnaką ir perkiškite per spaudą. Į įdarą suberkite š...
    2. Nedideliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su majonezu ir išmaišykite. Nulupkite česnaką ir perkiškite per spaudą. Į įdarą suberkite šviežią smulkintą baziliką ir špinatus. Druska ir pipirai viską pagal skonį. Kietąjį sūrį padalinkite per pusę ir vieną dalį peiliu supjaustykite plonais gabalėliais. Sudėkite į likusius ingredientus ir gerai išmaišykite. Jei pageidaujate, šį paprastą vištienos, įdarytos sūriu, receptą taip pat galima papildyti marinuotais agurkais, kad būtų pikantiškumas.
  • Reklama
  • Į kišenę atsargiai įdėkite įdarą, stipriai spausdami šaukštu.
    3. Į kišenę atsargiai įdėkite įdarą, stipriai spausdami šaukštu.
  • Karščiui atsparią formą patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir dėkite filė. Vištieną pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį.
    4. Karščiui atsparią formą patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir dėkite filė. Vištieną pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį.
  • Reklama
  • Į likusį įdarą suberkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir gerai išmaišykite.
    5. Į likusį įdarą suberkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir gerai išmaišykite.
  • Ant vištienos užtepkite sūrio mišinį ir 30 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.
    6. Ant vištienos užtepkite sūrio mišinį ir 30 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.
  • Reklama
  • Tuo tarpu pagal skonį sutarkuokite mocarelą ir kitą pusę kietojo sūrio.
    7. Tuo tarpu pagal skonį sutarkuokite mocarelą ir kitą pusę kietojo sūrio.
  • Išimkite skardą iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite patiekalą iki auksinės rudos spalvos viršaus.
    8. Išimkite skardą iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite patiekalą iki auksinės rudos spalvos viršaus.
  • Reklama
  • Kai sūriu įdaryta vištiena bus paruošta, patiekalą galima apibarstyti šviežiomis žolelėmis arba papildyti šviežiomis daržovėmis ir patiekti.
    9. Kai sūriu įdaryta vištiena bus paruošta, patiekalą galima apibarstyti šviežiomis žolelėmis arba papildyti šviežiomis daržovėmis ir patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai