Vištiena grietinėje keptuvėje

Vištiena grietinėje keptuvėje

4 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Švelni vištiena grietinės padaže – puikus pasirinkimas lengvų patiekalų mėgėjams. Pagal mūsų paprastą receptą gaminti bus malonu. Vištieną galima gaminti įvairiais būdais. Ypač gerai išeina troškinti su įvairiais padažais. Norėdami kepti vištieną grietinėje, galite naudoti visą vištieną arba tiesiog vištienos dalis. Iš prieskonių galite naudoti papriką, suneli apynius ir kitus prieskonius, kurie tinka vištienai. Keptuvė turi būti gili, kad viskas gerai išsitroškintų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    700 gramų
  • Grietinė
    150 gramų
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite vištieną, nusausinkite.
    1. Nuplaukite vištieną, nusausinkite.
  • Supjaustome gabalėliais.
    2. Supjaustome gabalėliais.
  • Reklama
  • Pabarstykite paprika, prieskoniais, pakepinkite keptuvėje, uždengę dangčiu. Galite įpilti aliejaus.
    3. Pabarstykite paprika, prieskoniais, pakepinkite keptuvėje, uždengę dangčiu. Galite įpilti aliejaus.
  • Tada nuimame dangtį ir troškinkite kol riebalai išgaruos.
    4. Tada nuimame dangtį ir troškinkite kol riebalai išgaruos.
  • Reklama
  • Pridėti smulkiai supjaustytą svogūną.
    5. Pridėti smulkiai supjaustytą svogūną.
  • Tada suberkite miltus ir pariką, viską išmaišyti.
    6. Tada suberkite miltus ir pariką, viską išmaišyti.
  • Reklama
  • Sudėkite grietine.
    7. Sudėkite grietine.
  • Įpilkite vandens, kol uždengs 3/4 vištienos. Įberkite druskos.
    8. Įpilkite vandens, kol uždengs 3/4 vištienos. Įberkite druskos.
  • Reklama
  • Viską troškinkite 15 minučių.
    9. Viską troškinkite 15 minučių.
  • Patikrinkite vištienos iškepimą šakute. Vištieną patiekite su bulvių koše arba troškintomis daržovėmis. Gero apetito!
    10. Patikrinkite vištienos iškepimą šakute. Vištieną patiekite su bulvių koše arba troškintomis daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai