Vištiena grietinėje keptuvėje
4 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Švelni vištiena grietinės padaže – puikus pasirinkimas lengvų patiekalų mėgėjams. Pagal mūsų paprastą receptą gaminti bus malonu. Vištieną galima gaminti įvairiais būdais. Ypač gerai išeina troškinti su įvairiais padažais. Norėdami kepti vištieną grietinėje, galite naudoti visą vištieną arba tiesiog vištienos dalis. Iš prieskonių galite naudoti papriką, suneli apynius ir kitus prieskonius, kurie tinka vištienai. Keptuvė turi būti gili, kad viskas gerai išsitroškintų.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena700 gramų
-
Grietinė150 gramų
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Miltai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite vištieną, nusausinkite.
-
2. Supjaustome gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Pabarstykite paprika, prieskoniais, pakepinkite keptuvėje, uždengę dangčiu. Galite įpilti aliejaus.
-
4. Tada nuimame dangtį ir troškinkite kol riebalai išgaruos.
-
Reklama
-
5. Pridėti smulkiai supjaustytą svogūną.
-
6. Tada suberkite miltus ir pariką, viską išmaišyti.
-
Reklama
-
7. Sudėkite grietine.
-
8. Įpilkite vandens, kol uždengs 3/4 vištienos. Įberkite druskos.
-
Reklama
-
9. Viską troškinkite 15 minučių.
-
10. Patikrinkite vištienos iškepimą šakute. Vištieną patiekite su bulvių koše arba troškintomis daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama