Vištiena Auksinė pluta

Vištiena Auksinė pluta

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą pagaminta vištiena yra minkšta, su skania plutele viršuje. O dėl marinavimo gaunamas labai įdomus skonis. Panaudokite idėją! Tokia vištiena gali būti patiekiama ne tik pietums ar vakarienei, bet ji bus labai populiari ir ant šventinio stalo. Jei padažas iki galo neišbrinkins miltų, teks susimaišyti patiems. Galite naudoti bet kokį kečupą ir pridėti mėgstamų prieskonių.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1 Kilogramas
  • Kečupas
    100 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite sojos padažą, majonezą, kečupą ir susmulkintą česnaką.
    2. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, majonezą, kečupą ir susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir nusausinkite vištieną. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir padėkite vištieną, ištrinkite druska ir pipirais. Sutepk...
    3. Nuplaukite ir nusausinkite vištieną. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir padėkite vištieną, ištrinkite druska ir pipirais. Sutepkite paruoštu marinatu ir palikite vienai valandai.
  • Vištienos viršų pabarstykite miltais ir palikite dar valandai.
    4. Vištienos viršų pabarstykite miltais ir palikite dar valandai.
  • Reklama
  • Per tą laiką miltai turi būti visiškai prisotinti marinatu. Vištieną dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temper...
    5. Per tą laiką miltai turi būti visiškai prisotinti marinatu. Vištieną dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai