Vištiena Auksinė pluta
4.5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Pagal šį receptą pagaminta vištiena yra minkšta, su skania plutele viršuje. O dėl marinavimo gaunamas labai įdomus skonis. Panaudokite idėją! Tokia vištiena gali būti patiekiama ne tik pietums ar vakarienei, bet ji bus labai populiari ir ant šventinio stalo. Jei padažas iki galo neišbrinkins miltų, teks susimaišyti patiems. Galite naudoti bet kokį kečupą ir pridėti mėgstamų prieskonių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1 Kilogramas
-
Kečupas100 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Česnakai4 skiltelės
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, majonezą, kečupą ir susmulkintą česnaką.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite ir nusausinkite vištieną. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir padėkite vištieną, ištrinkite druska ir pipirais. Sutepkite paruoštu marinatu ir palikite vienai valandai.
-
4. Vištienos viršų pabarstykite miltais ir palikite dar valandai.
-
Reklama
-
5. Per tą laiką miltai turi būti visiškai prisotinti marinatu. Vištieną dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama