Vištiena aluje orkaitėje

Vištiena aluje orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Manau, kad bet kuris vyras įvertins šį receptą. Ne tik todėl, kad čia naudosime alų, bet ir dėl to, kad vištiena bus neapsakomai skani ir minkšta. Jei norite nustebinti visą savo šeimą ar svečius, tuomet tikrai turėtumėte išbandyti kepti vištieną aluje orkaitėje. Siūlau jums paprasčiausią vištienos aluje orkaitėje receptą, kuris patiks visiems.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Šviesus alus
    0.5 litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia vištieną supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną gerai nuplaukite.
    1. Pirmiausia vištieną supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną gerai nuplaukite.
  • Visas dalis sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir pasirinktais prieskoniais. Aš dažniausiai pasilieku su įprastais maltais juodaisiai...
    2. Visas dalis sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir pasirinktais prieskoniais. Aš dažniausiai pasilieku su įprastais maltais juodaisiais pipirais ir česnaku.
  • Reklama
  • Leiskite vištienai marinuotis bent 30 minučių, bet, kad būtų geresnis skonis, žinoma, geriau porai valandų palikti vėsioje vietoje.
    3. Leiskite vištienai marinuotis bent 30 minučių, bet, kad būtų geresnis skonis, žinoma, geriau porai valandų palikti vėsioje vietoje.
  • Paimkite kepimo indą, sudėkite vištieną ir užpilkite alumi, kad ji tik iki pusės panirtų į skystį.
    4. Paimkite kepimo indą, sudėkite vištieną ir užpilkite alumi, kad ji tik iki pusės panirtų į skystį.
  • Reklama
  • Tada vištieną pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių. Siekiant geriausio rezultato, vištieną karts nuo karto reikia...
    5. Tada vištieną pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių. Siekiant geriausio rezultato, vištieną karts nuo karto reikia apšlakstyti savo sultimis, kurios iš jos ištekės, naudojant šaukštą. Gatavą vištieną galima papuošti žolelėmis ir patiekti su bet kokiu garnyru.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai