Vieno kąsnio užkandukai

Vieno kąsnio užkandukai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Ieškote recepto, kaip pasigaminti vieno kąsnio užkandukus? Tada išbandykite šią neįtikėtinai paprastą versiją – su sūriu, duona ir padažu. Jei norite namuose pasigaminti skanių užkandukų stalui iš paprasčiausių ingredientų, šis receptas kaip tik jums. Jei pageidaujate, šį užkandį galite papildyti, pavyzdžiui, rūkytos lašišos gabalėliu. Tai pagrindinė versija, kurią galima pasigaminti paskubomis.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Duona
    3~4 riekelės
  • Sūris
    100 gramų
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Žalumynai
    1 žiupsnelis
  • Lydytas sūris
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia turite susidoroti su duona. Šiuo atveju naudojama juoda duona, bet galite naudoti ir prancūzišką kepalą arba paprastą baltą du...
    1. Pirmiausia turite susidoroti su duona. Šiuo atveju naudojama juoda duona, bet galite naudoti ir prancūzišką kepalą arba paprastą baltą duoną. Pirmiausia nuo duonos reikia nuimti pluteles, o paskui ją supjaustyti mažais kvadratėliais. Jei laikas leis, duoną galite pašauti į įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms, tada bus traškios.
  • Galima imti ne tik kietąjį sūrį, bet ir minkštą – pavyzdžiui, mocarelą. Kuo sūris kietesnis, tuo lengviau jam suteikti norimą formą. Jis ...
    2. Galima imti ne tik kietąjį sūrį, bet ir minkštą – pavyzdžiui, mocarelą. Kuo sūris kietesnis, tuo lengviau jam suteikti norimą formą. Jis turi būti supjaustytas tokiais pat gabalėliais kaip ir duona. Galite paimti sausainių formeles ir naudoti jas duonai ir sūriui pjaustyti.
  • Reklama
  • Šviežius žalumynus nuplaukite ir nusausinkite (šioje versijoje naudojami tik krapai, bet tai gali būti absoliučiai bet kokie namuose pasi...
    3. Šviežius žalumynus nuplaukite ir nusausinkite (šioje versijoje naudojami tik krapai, bet tai gali būti absoliučiai bet kokie namuose pasitaikę žalumynai). Susmulkinkite krapus ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Įdėkite majonezo ir lengvai plakite. Galima apsieiti ir be technologijų, bet tada padažas nebus visiškai vienalytis.
  • Lydytą sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Jei norite, į padažą galite įdėti ir 1-2 skilteles česnako.
    4. Lydytą sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Jei norite, į padažą galite įdėti ir 1-2 skilteles česnako.
  • Reklama
  • Į dubenį su majonezu suberkite lydytą sūrį ir plakite iki vientisos masės. Dėl lydyto sūrio padažas bus tankesnės tekstūros ir nesubėgs.
    5. Į dubenį su majonezu suberkite lydytą sūrį ir plakite iki vientisos masės. Dėl lydyto sūrio padažas bus tankesnės tekstūros ir nesubėgs.
  • Alyvuogės ir juodosios alyvuogės gali būti naudojamos kaip papildomas ingredientas. Jei pageidaujama, jas galima uždėti ant iešmo arba pa...
    6. Alyvuogės ir juodosios alyvuogės gali būti naudojamos kaip papildomas ingredientas. Jei pageidaujama, jas galima uždėti ant iešmo arba padėti šalia jų, nes ne visiems patinka šis konkretus produktas.
  • Reklama
  • Viskas paruošta ir galite rinkti užkandį. Nedidelį kiekį padažo užtepkite ant duonos gabalėlio ir uždenkite sūriu. Jei norite, pakartokit...
    7. Viskas paruošta ir galite rinkti užkandį. Nedidelį kiekį padažo užtepkite ant duonos gabalėlio ir uždenkite sūriu. Jei norite, pakartokite 2-3 kartus. Atsargiai persmeikite iešmu ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai