Vištiena su obuoliais rankovėje

Vištiena su obuoliais rankovėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Obuoliai puikiai dera su vištiena, suteikia skonį ir aromatą, suteikia nuostabių saldžiarūgščių natų. Gaminti galite įvairiai, vienas iš būdų – naudoti rankovę. Vištiena su obuoliais skani, paprasta, nebrangi ir nevarginanti, be to, tai puikus patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei su šeima. Peržiūrėkite žingsnis po žingsnio receptą ir gaminkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Garstyčios
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Sausos žolelės
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Marinatui paruošti paimkite 2 arbatinius šaukštelius garstyčių, įberkite porą žiupsnelių druskos, suberkite žoleles.
    2. Marinatui paruošti paimkite 2 arbatinius šaukštelius garstyčių, įberkite porą žiupsnelių druskos, suberkite žoleles.
  • Reklama
  • Perspauskite česnaką ir įpilkite porą šaukštų alyvuogių ar kito augalinio aliejaus ir išmaišykite.
    3. Perspauskite česnaką ir įpilkite porą šaukštų alyvuogių ar kito augalinio aliejaus ir išmaišykite.
  • Vištieną nuplaukite, perpjaukite išilgai krūtinėlės linijos, aptepkite marinatu išorę ir vidų, stengdamiesi padengti net po oda, atstumda...
    4. Vištieną nuplaukite, perpjaukite išilgai krūtinėlės linijos, aptepkite marinatu išorę ir vidų, stengdamiesi padengti net po oda, atstumdami pirštu.
  • Reklama
  • Obuolių šerdis išimkite, obuolius ne itin smulkiai supjaustykite skiltelėmis.
    5. Obuolių šerdis išimkite, obuolius ne itin smulkiai supjaustykite skiltelėmis.
  • Į vištienos vidų įdėkite keletą obuolių gabalėlių.
    6. Į vištienos vidų įdėkite keletą obuolių gabalėlių.
  • Reklama
  • Iš likusių obuolių skiltelių padarykite vištienai „pagalvę“, dedame ją į rankovę ant obuolių, užrišame rankovės galus, o dantų krapštuku ...
    7. Iš likusių obuolių skiltelių padarykite vištienai „pagalvę“, dedame ją į rankovę ant obuolių, užrišame rankovės galus, o dantų krapštuku rankovėje padarykite keletą skylučių. Palikite vištieną pasimarinuoti apie 1 val.
  • Vištieną kepkite 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tada įpjaukite rankovę, gautomis sultimis užpilkite vištieną ir dar 15...
    8. Vištieną kepkite 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tada įpjaukite rankovę, gautomis sultimis užpilkite vištieną ir dar 15 min.
  • Reklama
  • Patiekite vištieną su bet kokiu garnyru, naudokite obuolius kaip padažą ir kaip priedą prie garnyro. Vištiena gavosi nepaprastai švelni i...
    9. Patiekite vištieną su bet kokiu garnyru, naudokite obuolius kaip padažą ir kaip priedą prie garnyro. Vištiena gavosi nepaprastai švelni ir skani, šis patiekalas yra puikus pasirinkimas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai