Mėsos suktinukai su sūriu

Mėsos suktinukai su sūriu

4.6 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Ant šventinio stalo norisi pamatyti daug įvairių užkandžių, tačiau ne visada užtenka fantazijos pagaminti ką nors originalaus. Siūlau paprastą mėsos suktinukų su sūriu receptą. Tokie mėsos suktinukai su sūriu gali būti patiekiami ne tik ant šventinio stalo, bet ir kaip pagrindinis patiekalas pietums ar vakarienei. Jie puikiai tinka garnyrui ar prie daržovių salotų, taip pat prie mėgstamo padažo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    8 vnt (išmušta)
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir supjaustykite lygiais gabalėliais.
    1. Mėsą nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir supjaustykite lygiais gabalėliais.
  • Padėkite mėsą po maistine plėvele arba plastikiniu maišeliu. Kiaulieną švelniai pamuškite plaktuku, kad ji taptų minkštesnė, bet neatsira...
    2. Padėkite mėsą po maistine plėvele arba plastikiniu maišeliu. Kiaulieną švelniai pamuškite plaktuku, kad ji taptų minkštesnė, bet neatsirastų skylučių.
  • Reklama
  • Atskiruose induose paruoškite miltus ir džiūvėsėlius. Jei norite, galite, pavyzdžiui, į džiūvėsėlius pridėti mėgstamų prieskonių ar džiov...
    3. Atskiruose induose paruoškite miltus ir džiūvėsėlius. Jei norite, galite, pavyzdžiui, į džiūvėsėlius pridėti mėgstamų prieskonių ar džiovintų žolelių. Sūrį sutarkuokite, sviestą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Kiekvieną gabalėlį pasūdykite, pabarstykite pipirais. Į vidurį įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite trupučiu tarkuoto sūrio.
    4. Kiekvieną gabalėlį pasūdykite, pabarstykite pipirais. Į vidurį įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite trupučiu tarkuoto sūrio.
  • Reklama
  • Mėsą atsargiai susukite į suktinukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais arba mediniais iešmeliais.
    5. Mėsą atsargiai susukite į suktinukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais arba mediniais iešmeliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Iš pradžių suktinukus apvoliokite kiaušinyje, tada miltuose. Tada vėl kiaušinyje ir džiūvėsėliuose...
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Iš pradžių suktinukus apvoliokite kiaušinyje, tada miltuose. Tada vėl kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Sudėkite suktinukus į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Kai mėsos suktinukai su sūriu yra paruošti, juos reikia išdėlioti ant popierinės servetėlės, kad būtų pašalintas riebalų perteklius, ir galima patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai