Varškės ir jogurto pyragas su raudonaisiais serbentais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Šį puikų receptą skiriu visiems skanių ir saldžių dalykų mėgėjams. Ir nebijokite papildomų kalorijų, nes šis varškės ir jogurto su raudonaisiais serbentais pyragas yra labai lengvas, be to, jį greitai ir paprastai paruošite. Na, ką galiu papasakoti apie šį varškės ir jogurto pyrago receptą?! Tik tiek, kad jis gaunasi neįtikėtinai skanus. Tik pažiūrėkite į šį pyragą, ar vien nuotrauka nesukelia noro greitai jį iškepti ir suvalgyti? Aš asmeniškai galiu suvalgyti 2–3 šio puikaus pyrago gabalėlius vienu metu, nes dar vienas pliusas yra tai, kad jis gana mažai kaloringas ir lengvas, todėl po tokio deserto jūsų figūra nenukentės. Na, kimbam į darbą, o mano varškės ir jogurto pyrago receptas su nuotrauka padės jums greitai susidoroti su gaminimu.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai2 vnt (pagrindui)
-
Miltai4 šaukštai (pagrindui)
-
Cukrus4 šaukštai (pagrindui)
-
Varškės masė600 gramų (želė)
-
Natūralus jogurtas600 gramų (želė)
-
Raudonieji serbentai300 gramų (želė) Cukrus
-
Grietinėlė200 mililitrų (20% riebumo) (tarpsluoksniui))
-
Želatina lakštais25 gramų (želė)
Gaminimo eiga
-
1. Įmuškite kiaušinius į gilų dubenį ir išplakite juos iki tirštų putų. Įberkite 4 šaukštus cukraus ir toliau plakite, kol cukrus visiškai ištirps. Suberkite persijotus miltus ir švelniai įmaišykite mentele, švelniai maišydami. 23–24 cm skersmens kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite paruoštą mišinį, išlyginkite. Įdėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 minučių. Tada išimkite biskvitą ir palaukite, kol visiškai atvės.
-
2. Nuplaukite serbentus, palikite porą šakelių uogų papuošimui, likusias sutrinkite į tyrę ir pertrinkite per sietelį. Įberkite 50 gramų cukraus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Želatiną pamirkykite nedideliame kiekyje vandens. Supilkite grietinėlę į puodą ir uždėkite ant ugnies, suberkite išmirkytą želatiną ir kaitinkite, kol granulės visiškai ištirps, nuolat maišydami.
-
4. Sumaišykite jogurtą su varškės mase, įberkite 200 gramų cukraus ir išplakite iki vientisos masės. Dabar į varškės-jogurto masę supilkite 2/3 želatinos su grietinėle, o 1/3 – į sutrintas uogas, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Dabar reikia iškloti formos sieneles ten, kur yra biskvitas, uždengti kepimo popieriumi. Dabar ant biskvito sudėkite varškės ir jogurto mišinį (porą šaukštų palikite papuošimui), dėkite į šaldytuvą, kol sustings. Tada ant viršaus uždėkite šiek tiek atvėsusios uogų masės.
-
6. Ir iš likusio jogurto ir varškės mišinio pritaikome gražų marmurinį raštą.
-
Reklama
-
7. Dėkite pyragą į šaldytuvą, kol visi sluoksniai visiškai sušals. Geriausia jį ten laikyti per naktį. O tada galėsite pradėti ragauti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama