Varškės desertas su vaisiais

Varškės desertas su vaisiais

3.7 (16 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Subtilus varškės desertas su šviežiais vaisiais – puikus patiekalas romantiškai vakarienei ar šeimos šventei. Tiek suaugusiems, tiek vaikams patiks šis desertas. Skanu ir sveika! Subtilūs varškės desertai ir net su ryškiais vasariškais sultingais vaisiais – tai labai skanus ir sveikas desertas. Jį paruošti nėra taip sunku, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Netikite manimi? Tuo įsitikinkite perskaitę ir peržiūrėję šį receptą, kuriame išsamiai aprašoma, kaip paruošti varškės desertą su vaisiais. Išbandykite, tikiuosi, kad jums patiks!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    200~250 gramų
  • Grietinėlė
    100 mililitrų (ne mažiau kaip 30% riebumo)
  • Cukrus
    1,5~2 šaukštai
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Persikas
    1 vnt
  • Abrikosas
    2~3 vnt
  • Bananas
    1 vnt
  • Vynuogės
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atšaldytą grietinėlę išplakti, palaipsniui suberti cukrų (įprastą ir vanilinį).
    1. Atšaldytą grietinėlę išplakti, palaipsniui suberti cukrų (įprastą ir vanilinį).
  • Suberkite sutrintą varškę ir toliau plakite iki vientisos masės.
    2. Suberkite sutrintą varškę ir toliau plakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Vynuoges nuplaukite, uogas perpjaukite pusiau, nepamirškite išimti sėklų.
    3. Vynuoges nuplaukite, uogas perpjaukite pusiau, nepamirškite išimti sėklų.
  • Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, vaisius supjaustome nedideliais gabalėliais.
    4. Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, vaisius supjaustome nedideliais gabalėliais.
  • Reklama
  • Persiką nuplauname, išimame jo kauliuką, galima nuimti ir odelę, bet tai nėra svarbu. Minkštimą supjaustykite gabalėliais.
    5. Persiką nuplauname, išimame jo kauliuką, galima nuimti ir odelę, bet tai nėra svarbu. Minkštimą supjaustykite gabalėliais.
  • Bananą nulupkite ir taip pat supjaustykite gabalėliais.
    6. Bananą nulupkite ir taip pat supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Dalį paruoštų vaisių dedame į dubenėlius, o ant jų - kreminę varškės masę.
    7. Dalį paruoštų vaisių dedame į dubenėlius, o ant jų - kreminę varškės masę.
  • Ir taip, pakaitomis sluoksniais, užpildome dubenėlius. Viršutinis sluoksnis turi būti varškė. O ant viršaus papuošime desertą vaisiais, p...
    8. Ir taip, pakaitomis sluoksniais, užpildome dubenėlius. Viršutinis sluoksnis turi būti varškė. O ant viršaus papuošime desertą vaisiais, pagal jūsų vaizduotę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai