Varškės desertas su vaisiais
3.7 (16 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Subtilus varškės desertas su šviežiais vaisiais – puikus patiekalas romantiškai vakarienei ar šeimos šventei. Tiek suaugusiems, tiek vaikams patiks šis desertas. Skanu ir sveika! Subtilūs varškės desertai ir net su ryškiais vasariškais sultingais vaisiais – tai labai skanus ir sveikas desertas. Jį paruošti nėra taip sunku, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Netikite manimi? Tuo įsitikinkite perskaitę ir peržiūrėję šį receptą, kuriame išsamiai aprašoma, kaip paruošti varškės desertą su vaisiais. Išbandykite, tikiuosi, kad jums patiks!
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Vaisiai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200~250 gramų
-
Grietinėlė100 mililitrų (ne mažiau kaip 30% riebumo)
-
Cukrus1,5~2 šaukštai
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Persikas1 vnt
-
Abrikosas2~3 vnt
-
Bananas1 vnt
-
Vynuogės100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atšaldytą grietinėlę išplakti, palaipsniui suberti cukrų (įprastą ir vanilinį).
-
2. Suberkite sutrintą varškę ir toliau plakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Vynuoges nuplaukite, uogas perpjaukite pusiau, nepamirškite išimti sėklų.
-
4. Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, vaisius supjaustome nedideliais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Persiką nuplauname, išimame jo kauliuką, galima nuimti ir odelę, bet tai nėra svarbu. Minkštimą supjaustykite gabalėliais.
-
6. Bananą nulupkite ir taip pat supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
7. Dalį paruoštų vaisių dedame į dubenėlius, o ant jų - kreminę varškės masę.
-
8. Ir taip, pakaitomis sluoksniais, užpildome dubenėlius. Viršutinis sluoksnis turi būti varškė. O ant viršaus papuošime desertą vaisiais, pagal jūsų vaizduotę.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama