Varškės beigeliai su vyšniomis

Varškės beigeliai su vyšniomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprasti, bet labai skanūs beigeliai. Varškės tešla yra kvapni, neįprastai minkšta ir švelni. Tobulas sausainis jaukiam šeimos arbatos vakarėliui! Paruošiamas lengvai ir greitai! Varškės suktinukai - paprastas ir skanus naminių varškės pyragų receptas. Jie visada yra skanūs, dera su vyšnių įdaru. Kai beigeliai visiškai atvėsta, viduje jie išlieka tokie pat minkšti ir švelnūs, o išorėje jau turi šviesią traškią plutele. Tai labai paprasta ir skanu! Būtinai gaminkite ir nudžiuginkite savo šeimą gardžiais kepiniais!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    150 gramų (tešla)
  • Sviestas
    75 gramai (tešla)
  • Cukranendrių cukrus
    1 valgomasis šaukštas (tešla)
  • Druska
    1 žiupsnelis (tešla)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (tešla)
  • Kvietiniai miltai
    175 gramai (tešla)
  • Šaldytos vyšnios
    200 gramų (įdaras)
  • Cukranendrių cukrus
    1 valgomasis šaukštas (įdaras)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 valgomasis šaukštas (įdaras)
  • Vanduo
    100 mililitrų (įdaras)
  • Cukraus pudra
    pagal skonį (pabarstymui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus vyšnių beigelių gamybai.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus vyšnių beigelių gamybai.
  • Pirmiausia paruošime vyšnių įdarą. Šaldytas vyšnias suberkite į puodą (neatšildydami), suberkite cukrų ir padėkite ant viryklės šiek tiek...
    2. Pirmiausia paruošime vyšnių įdarą. Šaldytas vyšnias suberkite į puodą (neatšildydami), suberkite cukrų ir padėkite ant viryklės šiek tiek įkaitinti. Virkite, kol vyšnios atitirps.
  • Reklama
  • Kukurūzų krakmolą ištirpinkite šaltame vandenyje.
    3. Kukurūzų krakmolą ištirpinkite šaltame vandenyje.
  • Vyšnias užpilkite krakmolingu vandeniu ir virkite, kol užvirs. Masė pradės tirštėti, vadinasi, įdaras paruoštas. Vyšnių įdarą uždenkite p...
    4. Vyšnias užpilkite krakmolingu vandeniu ir virkite, kol užvirs. Masė pradės tirštėti, vadinasi, įdaras paruoštas. Vyšnių įdarą uždenkite plastikine plėvele ir padėkite į vėsią vietą, kad atvėstų.
  • Reklama
  • Kol įdaras vėsta, paruoškite tešlą. Į dubenį sudėkite varškę, druską, cukrų ir minkštą sviestą. Kruopščiai išmaišykite.
    5. Kol įdaras vėsta, paruoškite tešlą. Į dubenį sudėkite varškę, druską, cukrų ir minkštą sviestą. Kruopščiai išmaišykite.
  • Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Atidėkite 10-15 gramų miltų.
    6. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Atidėkite 10-15 gramų miltų.
  • Reklama
  • Minkykite minkštą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 15-30 minučių.
    7. Minkykite minkštą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 15-30 minučių.
  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padalinkite į 2-3 dalis. Iš kiekvieno gabalo iškočiokite po turniketą. Kočiojimui naudokite rezervuotus miltus.
    8. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padalinkite į 2-3 dalis. Iš kiekvieno gabalo iškočiokite po turniketą. Kočiojimui naudokite rezervuotus miltus.
  • Reklama
  • Iškočiokite virvę į stačiakampį.
    9. Iškočiokite virvę į stačiakampį.
  • Maždaug stačiakampio viduryje grandinėle išdėliokite vyšnių įdarą.
    10. Maždaug stačiakampio viduryje grandinėle išdėliokite vyšnių įdarą.
  • Reklama
  • Sujunkite kraštus ir suspauskite juos. Kraštelius galite pritvirtinti šakute arba grandikliu.
    11. Sujunkite kraštus ir suspauskite juos. Kraštelius galite pritvirtinti šakute arba grandikliu.
  • Gautą vyniotinį supjaustykite nedideliais 3-4 cm pločio vyniotiniais.Visus ruošinius perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kep...
    12. Gautą vyniotinį supjaustykite nedideliais 3-4 cm pločio vyniotiniais.Visus ruošinius perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
  • Išimkite apskrudusius suktinukus ir leiskite atvėsti. Perkelkite į indą ir pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
    13. Išimkite apskrudusius suktinukus ir leiskite atvėsti. Perkelkite į indą ir pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai