Varškės beigeliai su vyšniomis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paprasti, bet labai skanūs beigeliai. Varškės tešla yra kvapni, neįprastai minkšta ir švelni. Tobulas sausainis jaukiam šeimos arbatos vakarėliui! Paruošiamas lengvai ir greitai! Varškės suktinukai - paprastas ir skanus naminių varškės pyragų receptas. Jie visada yra skanūs, dera su vyšnių įdaru. Kai beigeliai visiškai atvėsta, viduje jie išlieka tokie pat minkšti ir švelnūs, o išorėje jau turi šviesią traškią plutele. Tai labai paprasta ir skanu! Būtinai gaminkite ir nudžiuginkite savo šeimą gardžiais kepiniais!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė150 gramų (tešla)
-
Sviestas75 gramai (tešla)
-
Cukranendrių cukrus1 valgomasis šaukštas (tešla)
-
Druska1 žiupsnelis (tešla)
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis (tešla)
-
Kvietiniai miltai175 gramai (tešla)
-
Šaldytos vyšnios200 gramų (įdaras)
-
Cukranendrių cukrus1 valgomasis šaukštas (įdaras)
-
Kukurūzų krakmolas1 valgomasis šaukštas (įdaras)
-
Vanduo100 mililitrų (įdaras)
-
Cukraus pudrapagal skonį (pabarstymui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus vyšnių beigelių gamybai.
-
2. Pirmiausia paruošime vyšnių įdarą. Šaldytas vyšnias suberkite į puodą (neatšildydami), suberkite cukrų ir padėkite ant viryklės šiek tiek įkaitinti. Virkite, kol vyšnios atitirps.
-
Reklama
-
3. Kukurūzų krakmolą ištirpinkite šaltame vandenyje.
-
4. Vyšnias užpilkite krakmolingu vandeniu ir virkite, kol užvirs. Masė pradės tirštėti, vadinasi, įdaras paruoštas. Vyšnių įdarą uždenkite plastikine plėvele ir padėkite į vėsią vietą, kad atvėstų.
-
Reklama
-
5. Kol įdaras vėsta, paruoškite tešlą. Į dubenį sudėkite varškę, druską, cukrų ir minkštą sviestą. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Atidėkite 10-15 gramų miltų.
-
Reklama
-
7. Minkykite minkštą tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 15-30 minučių.
-
8. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padalinkite į 2-3 dalis. Iš kiekvieno gabalo iškočiokite po turniketą. Kočiojimui naudokite rezervuotus miltus.
-
Reklama
-
9. Iškočiokite virvę į stačiakampį.
-
10. Maždaug stačiakampio viduryje grandinėle išdėliokite vyšnių įdarą.
-
Reklama
-
11. Sujunkite kraštus ir suspauskite juos. Kraštelius galite pritvirtinti šakute arba grandikliu.
-
12. Gautą vyniotinį supjaustykite nedideliais 3-4 cm pločio vyniotiniais.Visus ruošinius perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
-
13. Išimkite apskrudusius suktinukus ir leiskite atvėsti. Perkelkite į indą ir pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama