Varškės apkepas su kukurūzų kruopomis

Varškės apkepas su kukurūzų kruopomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaminamas labai švelnus ir neįtikėtinai skanus varškės apkepas su kukurūzų kruopomis. Apkepas puikiai išlaiko formą, yra vienodos struktūros ir puikiai supjaustomas į gabalus. Rinkitės varškę su didžiausiu jums prieinamu riebumu, taip pat grietinę. Norėdami sustiprinti skonį, galite pridėti vanilino ir, jei norite, galite pridėti razinų ar džiovintų abrikosų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Kukurūzų kruopos
    40 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1/3 šaukštelio
  • Cukrus
    60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Visą varškę sudėkite į didelį dubenį, sudėkite grietinę, cukrų, druską, įmuškite kiaušinius.
    2. Visą varškę sudėkite į didelį dubenį, sudėkite grietinę, cukrų, druską, įmuškite kiaušinius.
  • Reklama
  • Naudodami blenderį sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
    3. Naudodami blenderį sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
  • Kukurūzų kruopas nuplaukite šaltame vandenyje ir suberkite į dubenį su varškės mišiniu. Išmaišykite.
    4. Kukurūzų kruopas nuplaukite šaltame vandenyje ir suberkite į dubenį su varškės mišiniu. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Dubenį su varškės-kukurūzų mišiniu ant stalo palikite apie 30 minučių, kad kukurūzų kruopos išbrinktų.
    5. Dubenį su varškės-kukurūzų mišiniu ant stalo palikite apie 30 minučių, kad kukurūzų kruopos išbrinktų.
  • Tada supilkite varškės-kukurūzų mišinį į silikoninę formą (ar kitą jums patogią formą) ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ...
    6. Tada supilkite varškės-kukurūzų mišinį į silikoninę formą (ar kitą jums patogią formą) ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 35-40 minučių.
  • Reklama
  • Iškepusį apkepą atvėsinkite ir pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite.
    7. Iškepusį apkepą atvėsinkite ir pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai