Varškės apkepas su kukurūzų kruopomis

Varškės apkepas su kukurūzų kruopomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaminamas labai švelnus ir neįtikėtinai skanus varškės apkepas su kukurūzų kruopomis. Apkepas puikiai išlaiko formą, yra vienodos struktūros ir puikiai supjaustomas į gabalus. Rinkitės varškę su didžiausiu jums prieinamu riebumu, taip pat grietinę. Norėdami sustiprinti skonį, galite pridėti vanilino ir, jei norite, galite pridėti razinų ar džiovintų abrikosų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Kukurūzų kruopos
    40 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1/3 šaukštelio
  • Cukrus
    60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Visą varškę sudėkite į didelį dubenį, sudėkite grietinę, cukrų, druską, įmuškite kiaušinius.
    2. Visą varškę sudėkite į didelį dubenį, sudėkite grietinę, cukrų, druską, įmuškite kiaušinius.
  • Reklama
  • Naudodami blenderį sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
    3. Naudodami blenderį sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
  • Kukurūzų kruopas nuplaukite šaltame vandenyje ir suberkite į dubenį su varškės mišiniu. Išmaišykite.
    4. Kukurūzų kruopas nuplaukite šaltame vandenyje ir suberkite į dubenį su varškės mišiniu. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Dubenį su varškės-kukurūzų mišiniu ant stalo palikite apie 30 minučių, kad kukurūzų kruopos išbrinktų.
    5. Dubenį su varškės-kukurūzų mišiniu ant stalo palikite apie 30 minučių, kad kukurūzų kruopos išbrinktų.
  • Tada supilkite varškės-kukurūzų mišinį į silikoninę formą (ar kitą jums patogią formą) ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ...
    6. Tada supilkite varškės-kukurūzų mišinį į silikoninę formą (ar kitą jums patogią formą) ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 35-40 minučių.
  • Reklama
  • Iškepusį apkepą atvėsinkite ir pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite.
    7. Iškepusį apkepą atvėsinkite ir pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai