Varškės apkepas su kukurūzų kruopomis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą gaminamas labai švelnus ir neįtikėtinai skanus varškės apkepas su kukurūzų kruopomis. Apkepas puikiai išlaiko formą, yra vienodos struktūros ir puikiai supjaustomas į gabalus. Rinkitės varškę su didžiausiu jums prieinamu riebumu, taip pat grietinę. Norėdami sustiprinti skonį, galite pridėti vanilino ir, jei norite, galite pridėti razinų ar džiovintų abrikosų.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Kukurūzų kruopos40 gramų
-
Grietinė100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1/3 šaukštelio
-
Cukrus60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Visą varškę sudėkite į didelį dubenį, sudėkite grietinę, cukrų, druską, įmuškite kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Naudodami blenderį sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
-
4. Kukurūzų kruopas nuplaukite šaltame vandenyje ir suberkite į dubenį su varškės mišiniu. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Dubenį su varškės-kukurūzų mišiniu ant stalo palikite apie 30 minučių, kad kukurūzų kruopos išbrinktų.
-
6. Tada supilkite varškės-kukurūzų mišinį į silikoninę formą (ar kitą jums patogią formą) ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 35-40 minučių.
-
Reklama
-
7. Iškepusį apkepą atvėsinkite ir pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama