Prancūziškas varškės pyragas

Prancūziškas varškės pyragas

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Varškės pyragaičiai visada skanūs. Tačiau klasikinis prancūziškas varškės pyragas, kurio receptas pateiktas žemiau, yra ypač švelnus. Šis desertas tiesiog tirpsta burnoje! Būtinai pagaminkite šį desertą savo šeimai! Šis varškės pyragas puikiai tinka pasimatymams namuose prie karštos arbatos puodelio ir pusryčiams. Pasidalinkite šiuo receptu su draugais, jie tai įvertins!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    120 gramų
  • Citrina
    1 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Manų kruopos
    30 gramų
  • Vanilinis pudingas
    30 gramų (arba kukurūzų krakmolas)
  • Sviestas
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Minkštą sviestą išplakti su cukrumi. Įpilkite vienos citrinos sulčių ir žievelės.
    2. Minkštą sviestą išplakti su cukrumi. Įpilkite vienos citrinos sulčių ir žievelės.
  • Reklama
  • Kiaušinius padalinkite į trynius ir baltymus. Baltymus atidėkite, o trynius supilkite į sviesto masę, viską išplakite.
    3. Kiaušinius padalinkite į trynius ir baltymus. Baltymus atidėkite, o trynius supilkite į sviesto masę, viską išplakite.
  • Sudėti varškę. Patartina naudoti smulkią varškę, jei turite grūdėtą tada sutrinkite ją.
    4. Sudėti varškę. Patartina naudoti smulkią varškę, jei turite grūdėtą tada sutrinkite ją.
  • Reklama
  • Viską išplakite su mikseriu iki vientisos masės.
    5. Viską išplakite su mikseriu iki vientisos masės.
  • Suberkite manų kruopas, pudingą ir kepimo miltelius. Išmaišykite mentele. Vietoj pudingo galite įdėti tiek pat kukurūzų krakmolo.
    6. Suberkite manų kruopas, pudingą ir kepimo miltelius. Išmaišykite mentele. Vietoj pudingo galite įdėti tiek pat kukurūzų krakmolo.
  • Reklama
  • Kiaušinių baltymus išplakite iki minkštų putų, įmaišykite į varškės masę ir švelniai išmaišykite.
    7. Kiaušinių baltymus išplakite iki minkštų putų, įmaišykite į varškės masę ir švelniai išmaišykite.
  • Varškės masę perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Silikoninės kepimo formos riebala...
    8. Varškės masę perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Silikoninės kepimo formos riebalais tepti nereikia, jei turite kitokią, tuomet ištepkite sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų.
  • Reklama
  • Išimkite iškepusį pyragą iš orkaitės, palikite formoje, kad šiek tiek atvėstų, o tada apverskite ant indo. Leiskite pyragui visiškai atvė...
    9. Išimkite iškepusį pyragą iš orkaitės, palikite formoje, kad šiek tiek atvėstų, o tada apverskite ant indo. Leiskite pyragui visiškai atvėsti.
  • Jei pageidaujama, pyragą galima apibarstyti cukraus pudra su vanile.
    10. Jei pageidaujama, pyragą galima apibarstyti cukraus pudra su vanile.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai