Vaniliniai blynai

Vaniliniai blynai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Vaniliniai blynai – puikus pasirinkimas skaniems ir kvapniams pusryčiams visai šeimai. Juk blynus mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Paruoškite juos pusryčiams ir pradžiuginkite savo šeimą! Tokius blynus galima ruošti su natūralia vanilės ankštimi, jei tokią turite, tada kepimas išeis dar kvapnesnis! Jei ne, tada gaminkite su vanile arba vaniliniu cukrumi, taip pat bus skanu ir kvapnu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Kvietiniai miltai
    220 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo soda
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    4~5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Tinkamame dubenyje išplakite kiaušinį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Išmaišykite su šluotele.
    2. Tinkamame dubenyje išplakite kiaušinį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Išmaišykite su šluotele.
  • Reklama
  • Supilkite šiltą kefyrą, išmaišykite.
    3. Supilkite šiltą kefyrą, išmaišykite.
  • Suberkite išsijotus miltus, gerai išmaišykite.
    4. Suberkite išsijotus miltus, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Pačioje pabaigoje į tešlą sijojame kepimo miltelius ir greitai, bet kruopščiai išmaišome, kad kepimo milteliai pasiskirstytų tolygiai.
    5. Pačioje pabaigoje į tešlą sijojame kepimo miltelius ir greitai, bet kruopščiai išmaišome, kad kepimo milteliai pasiskirstytų tolygiai.
  • Štai kaip turėtų atrodyti tešla. Jei kabinsite šaukštu, tešla labai lėtai nutekės.
    6. Štai kaip turėtų atrodyti tešla. Jei kabinsite šaukštu, tešla labai lėtai nutekės.
  • Reklama
  • Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus. Išdėliokite tešlą į gerai įkaitintą aliejų. Iš vieno šaukšto tešlos turi gautis v...
    7. Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus. Išdėliokite tešlą į gerai įkaitintą aliejų. Iš vieno šaukšto tešlos turi gautis vienas blynas. Kepkite iš abiejų pusių, maždaug po porą minučių. Kaitra turėtų būti vidutinė.
  • Iškeptus blynus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
    8. Iškeptus blynus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
  • Reklama
  • Patiekite su kuo tik mėgstate: su uogiene, grietine, medumi arba, kaip mano, su kondensuotu pienu. Gero apetito!
    9. Patiekite su kuo tik mėgstate: su uogiene, grietine, medumi arba, kaip mano, su kondensuotu pienu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai