Vafliniai pyragaičiai su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis paprastas užkandis puikiai tiks vakarienei ar šventei. Pažvelkime į vaflinių pyragėlių su malta mėsa receptą ir kartu paruošime įdomų mėsos užkandį. Norėdami paruošti vaflinius pyragus su malta mėsa, mums reikės paprastų vaflių, didelių, nesaldžių ir stačiakampių. Galima naudoti ir maltą jautienos mėsą, bet kad paspartinčiau paruošimą, aš naudoju vištieną. Reikės ir riebios grietinės. Žemiau rasite išsamų receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas1 kilogramas
-
Vafliai6 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Lydytas sūris100 gramų
-
Pienas100 mililitrų
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Grietinė200 gramų
-
Pomidorų pasta5 šaukštai
-
Vanduo100 mililitrų
-
Pusiau sausas vynas100 mililitrų (nebūtina)
-
Miltai1.5 šaukšto
-
Raudonėlis1 arbatinis šaukštelis
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Galite patys pasigaminti maltą mėsą iš vištienos krūtinėlių.
-
2. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, lydytą sūrį, raudonėlį, prieskonius. Lydytą sūrį galima iš anksto užšaldyti ir sutarkuoti.
-
Reklama
-
3. Į faršą įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Faršą tarp vaflių sluoksnių.
-
4. Leiskite lakštams išmirkti.
-
Reklama
-
5. Atskirai sumaišykite miltus su šiltu vandeniu ir vynu. Grietinę sumaišykite su pomidorų pasta ir prieskoniais.
-
6. Sumaišykite dvi padažo dalis. Sudėkite susmulkintą česnaką. Susukite vaflinius pyragus į ritinėlius. Sudėkite į kepimo indą.
-
Reklama
-
7. Supilkite padažą ant suktinukų, o ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
-
8. Paruošti vafliniai pyragaičiai su malta mėsa primena troškinį ir skaniai kvepia. Prieš patiekdami galite supjaustyti suktinukus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama