Vafliniai pyragaičiai su malta mėsa

Vafliniai pyragaičiai su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis paprastas užkandis puikiai tiks vakarienei ar šventei. Pažvelkime į vaflinių pyragėlių su malta mėsa receptą ir kartu paruošime įdomų mėsos užkandį. Norėdami paruošti vaflinius pyragus su malta mėsa, mums reikės paprastų vaflių, didelių, nesaldžių ir stačiakampių. Galima naudoti ir maltą jautienos mėsą, bet kad paspartinčiau paruošimą, aš naudoju vištieną. Reikės ir riebios grietinės. Žemiau rasite išsamų receptą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    1 kilogramas
  • Vafliai
    6 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    100 gramų
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Grietinė
    200 gramų
  • Pomidorų pasta
    5 šaukštai
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Pusiau sausas vynas
    100 mililitrų (nebūtina)
  • Miltai
    1.5 šaukšto
  • Raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Galite patys pasigaminti maltą mėsą iš vištienos krūtinėlių.
    1. Galite patys pasigaminti maltą mėsą iš vištienos krūtinėlių.
  • Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, lydytą sūrį, raudonėlį, prieskonius. Lydytą sūrį galima iš anksto užšaldyti ir sutar...
    2. Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, lydytą sūrį, raudonėlį, prieskonius. Lydytą sūrį galima iš anksto užšaldyti ir sutarkuoti.
  • Reklama
  • Į faršą įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Faršą tarp vaflių sluoksnių.
    3. Į faršą įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Faršą tarp vaflių sluoksnių.
  • Leiskite lakštams išmirkti.
    4. Leiskite lakštams išmirkti.
  • Reklama
  • Atskirai sumaišykite miltus su šiltu vandeniu ir vynu. Grietinę sumaišykite su pomidorų pasta ir prieskoniais.
    5. Atskirai sumaišykite miltus su šiltu vandeniu ir vynu. Grietinę sumaišykite su pomidorų pasta ir prieskoniais.
  • Sumaišykite dvi padažo dalis. Sudėkite susmulkintą česnaką. Susukite vaflinius pyragus į ritinėlius. Sudėkite į kepimo indą.
    6. Sumaišykite dvi padažo dalis. Sudėkite susmulkintą česnaką. Susukite vaflinius pyragus į ritinėlius. Sudėkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Supilkite padažą ant suktinukų, o ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
    7. Supilkite padažą ant suktinukų, o ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
  • Paruošti vafliniai pyragaičiai su malta mėsa primena troškinį ir skaniai kvepia. Prieš patiekdami galite supjaustyti suktinukus. Gero ape...
    8. Paruošti vafliniai pyragaičiai su malta mėsa primena troškinį ir skaniai kvepia. Prieš patiekdami galite supjaustyti suktinukus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai