Upėtakių ir brokolių troškinys
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Atkreipkite dėmesį į skanų, sotų troškinį su upėtakiu ir brokoliais. Upėtakių ir brokolių troškinys yra labai švelnus! Išbandykite ir įsitikinkite patys! Labai skanus troškinys, pilnavertis patiekalas pietums ar vakarienei. Galite virti net atostogoms. Atkreipkite dėmesį į receptą! Brokolius galima naudoti ir šaldytus, tačiau tuomet juos reikia visiškai atšildyti ir nusausinti skysčio perteklių. Jei norite, pakeiskite pieną grietinėle arba grietine, gausite kreminį skonį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Upėtakio filė400 gramų
-
Brokoliai400 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pienas200 mililitrų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas (formelės patepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Brokolius sulaužykite nedideliais žiedynais.
-
Reklama
-
3. Nuimkite odą nuo žuvies filė ir išimkite kaulus (jei yra), supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite žuvį ir brokolius. Įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Įdarui kiaušinius sumaišykite su pienu. Idėkite druskos ir pipirų.
-
6. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į kiaušinių ir pieno mišinį. Išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Masę supilkite ant žuvies ir brokolių. Dėkite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 min.
-
8. Iškepusį troškinį išimkite ir leiskite šiek tiek atvėsti.
-
Reklama
-
9. Galima patiekti tiek šiltą, tiek atvėsintą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama