Troškintos vištienos širdelės ir skilveliai

Troškintos vištienos širdelės ir skilveliai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Troškintos vištienos širdelės ir skilveliai patiks visai jūsų šeimai. Juose daug baltymų, todėl ypač naudingi augančiam organizmui. Puikus pasirinkimas šeimos vakarienei! Jei jums įdomu, kaip pasigaminti troškintas vištienos širdeles ir skilvelius, tiesiog perskaitykite šį receptą. Iš jo išmoksite pasigaminti paprastą subproduktų patiekalą, kuris tikrai patiks visai jūsų šeimai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos skilveliai
    400 gramų
  • Vištienos širdelės
    400 gramų
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska, cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite širdis ir skilvelius po vėsiu tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Nuimkite plėveles. Galite naudoti ir vištienos, ir kalakutien...
    1. Nuplaukite širdis ir skilvelius po vėsiu tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Nuimkite plėveles. Galite naudoti ir vištienos, ir kalakutienos produktus. Tiks ir ančių.
  • Ant viryklės padėkite keptuvę ir įkaitinkite ant stiprios ugnies. Į jį supilkite bekvapį augalinį aliejų ir sudėkite į keptuvę subprodukt...
    2. Ant viryklės padėkite keptuvę ir įkaitinkite ant stiprios ugnies. Į jį supilkite bekvapį augalinį aliejų ir sudėkite į keptuvę subproduktus. Kepkite 10 minučių neuždengę.
  • Reklama
  • Dabar užpildykite širdis ir skilvelius dviem stiklinėmis švaraus geriamojo vandens, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo. Uždenkite...
    3. Dabar užpildykite širdis ir skilvelius dviem stiklinėmis švaraus geriamojo vandens, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo. Uždenkite dangčiu ir troškinkite subproduktus, kol vanduo išgaruos.
  • Kol subproduktai troškinasi, paimkite svogūną ir nulupkite. Daržovę supjaustykite kubeliais. Morkas nulupkite ir nuplaukite, tada sutarku...
    4. Kol subproduktai troškinasi, paimkite svogūną ir nulupkite. Daržovę supjaustykite kubeliais. Morkas nulupkite ir nuplaukite, tada sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite paruoštas daržoves iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada į troškintas daržoves įpilkite pomidorų pastos. Kad būtų lengviau maišyti ingredientus, pomidorų pastą galite iš anksto atskiesti ne...
    5. Tada į troškintas daržoves įpilkite pomidorų pastos. Kad būtų lengviau maišyti ingredientus, pomidorų pastą galite iš anksto atskiesti nedideliu kiekiu vandens. Supilkite į keptuvę ir troškinkite tris minutes.
  • Troškintas daržoves perkelkite į keptuvę su širdelėmis ir skilveliais. Įpilkite cukraus, druskos ir kitų mėgstamų prieskonių. Troškinkite...
    6. Troškintas daržoves perkelkite į keptuvę su širdelėmis ir skilveliais. Įpilkite cukraus, druskos ir kitų mėgstamų prieskonių. Troškinkite po uždarytu dangčiu dar 10 minučių – ir bus paruošta patiekti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai