Troškintos vištienos kulšelės su bulvėmis
3.5 (4 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti troškintas vištienos kulšeles su bulvėmis. Puikus naminis patiekalas. Paruošiamas greitai ir be jokio vargo. Taip pagaminta vištiena yra ne tik gero skonio, bet troškinta laikoma dietine ir sveika organizmui. Kartu su bulvėmis paukštiena įgauna subtilų skonį, bulvės sugeria vištienos skonį. Zira, česnakai, adžika ar karis puikiai tinka kaip prieskoniai.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės800 gramų
-
Bulvės1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite morkas ir svogūnus. Juos nuplauname tekančiu vandeniu. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais.
-
2. Susmulkintas daržoves sudedame į augaliniu aliejumi išteptą puodą. Kepkite ant silpnos ugnies 10 minučių, kol masė taps auksinė.
-
Reklama
-
3. Kulšeles nuplaukite šaltu vandeniu ir sudėkite į keptas daržoves. Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant labai mažos ugnies apie pusvalandį.
-
4. Kai vištiena bus pusiau paruošta, į katilą suberkite iš anksto nuluptas ir kubeliais pjaustytas bulves. Įpilkite vandens taip, kad bulvės būtų visiškai padengtos vandens lygiu. Troškinkite uždengę 25 minutes, kol bulvės suminkštės.
-
Reklama
-
5. Patiekite patiekalą kartu su kapotomis šviežiomis žolelėmis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama