Troškinti kopūstai su ryžiais
5 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Troškinti kopūstai su ryžiais – nacionalinis graikų patiekalas. Dar nesame įvaldę, bet pabandyti verta. Troškintus kopūstus su ryžiais paruošti nesunku ir nebrangu. Graikai tai vadina Lohanorizo. Troškintų kopūstų su ryžiais gaminimo technologija labai panaši į plovą. Taigi, kai pilate vandenį, darykite tai atsargiai. Jei dviejų stiklinių neužtenka, įpilkite daugiau vandens. Tai labai priklauso nuo daržovių sultingumo, patiekalas neturėtų būti sausas ir, be to, neturėtų sudegti. Troškintus kopūstus su ryžiais galima patiekti tiek vieną, tiek su mėsa. Žodžiu, paskaitykite, kaip pagal mano receptą gaminti troškintus kopūstus su ryžiais, o jei norite, eksperimentuokite, įdėkite į patiekalą ką nors savo. Sėkmės!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstas600 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Pomidorai4 vnt
-
Ryžiai3/4 stiklinės
-
Žalumynai50 gramų
-
Aštrūs pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus60 mililitrų
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą susmulkinkite ir lengvai nuspauskite, kad sumažėtų jo tūris.
-
2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinkite svogūną iki skaidrumo, suberkite nuplautus ryžius. Kepkite 1 minutę ant stiprios ugnies.
-
Reklama
-
3. Įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite 10 minučių.
-
4. Susmulkinkite morkas.
-
Reklama
-
5. Pomidorus supjaustykite gabalėliais.
-
6. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
-
Reklama
-
7. Sudėkite kopūstus, morkas, pjaustytus pomidorus, druską, prieskonius, žalumynus ir dar stiklinę vandens. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite, kol iškeps. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama