Troškinti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kvapus skanus patiekalas, kuriam prireiks minimaliai laiko ir energijos. Tinka kaip antras patiekalas, kaip savarankiškas užkandis, taip pat užkandis prie alaus bokalo. Troškintus kopūstus su rūkytais šonkauliukais paruošti labai paprasta. Nuplaukite ir supjaustykite daržoves, supjaustykite šonkaulius. Tada pakepinkite svogūną ir kopūstą, suberkite šonkauliukus, prieskonius ir troškinkite. Kopūstai yra prisotinti mėsos aromato, džiovintų slyvų saldumo ir yra labai skanūs! Išbandykite ir palepinkite savo šeimą bei draugus!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltasis kopūstas1 kilogramas
-
Svogūnai5 vnt
-
Rūkyti mėsos šonkauliukai0.5 kilogramo
-
Džiovintos slyvos100 gramų
-
Aliejuspagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą ir svogūną susmulkinkite, džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu, palikite, kol išbrinks, tada susmulkinkite, šonkaulius supjaustykite gabalėliais.
-
2. Svogūną pakepinkite aliejuje iki gintaro spalvos.
-
Reklama
-
3. Sudėkite kopūstą, troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių po dangčiu.
-
4. Šonkauliukus paskleiskite ant kopūsto viršaus ir palikite ant silpnos ugnies dar 20 minučių. Taip pat uždenkite keptuvę dangčiu.
-
Reklama
-
5. Pipirai ir druska pagal skonį.
-
6. Sudėkite džiovintas slyvas ir troškinkite dar 20 minučių. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama