Troškinti kopūstai su rūkytais šonkauliukais

Troškinti kopūstai su rūkytais šonkauliukais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kvapus skanus patiekalas, kuriam prireiks minimaliai laiko ir energijos. Tinka kaip antras patiekalas, kaip savarankiškas užkandis, taip pat užkandis prie alaus bokalo. Troškintus kopūstus su rūkytais šonkauliukais paruošti labai paprasta. Nuplaukite ir supjaustykite daržoves, supjaustykite šonkaulius. Tada pakepinkite svogūną ir kopūstą, suberkite šonkauliukus, prieskonius ir troškinkite. Kopūstai yra prisotinti mėsos aromato, džiovintų slyvų saldumo ir yra labai skanūs! Išbandykite ir palepinkite savo šeimą bei draugus!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltasis kopūstas
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    5 vnt
  • Rūkyti mėsos šonkauliukai
    0.5 kilogramo
  • Džiovintos slyvos
    100 gramų
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstą ir svogūną susmulkinkite, džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu, palikite, kol išbrinks, tada susmulkinkite, šonkaulius ...
    1. Kopūstą ir svogūną susmulkinkite, džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu, palikite, kol išbrinks, tada susmulkinkite, šonkaulius supjaustykite gabalėliais.
  • Svogūną pakepinkite aliejuje iki gintaro spalvos.
    2. Svogūną pakepinkite aliejuje iki gintaro spalvos.
  • Reklama
  • Sudėkite kopūstą, troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių po dangčiu.
    3. Sudėkite kopūstą, troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių po dangčiu.
  • Šonkauliukus paskleiskite ant kopūsto viršaus ir palikite ant silpnos ugnies dar 20 minučių. Taip pat uždenkite keptuvę dangčiu.
    4. Šonkauliukus paskleiskite ant kopūsto viršaus ir palikite ant silpnos ugnies dar 20 minučių. Taip pat uždenkite keptuvę dangčiu.
  • Reklama
  • Pipirai ir druska pagal skonį.
    5. Pipirai ir druska pagal skonį.
  • Sudėkite džiovintas slyvas ir troškinkite dar 20 minučių. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!
    6. Sudėkite džiovintas slyvas ir troškinkite dar 20 minučių. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai