Troškinti kalakutų sprandeliai

Troškinti kalakutų sprandeliai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Troškinti kalakutų sprandeliai yra paprastas, bet labai skanus ir sotus patiekalas. Kakliukai minkšti, sultingi, su nuostabiu daržovių priedu. Troškintos sprandinės gali būti patiekiamos su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežių daržovių salotomis. Troškindami daržoves galite įdėti baklažanų, cukinijų ar pomidorų. Naudokite kokius mėgstate prieskonius.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos sprandeliai
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kalakutienos kaklelius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir ant stiprios ugnies apkepki...
    2. Kalakutienos kaklelius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir ant stiprios ugnies apkepkite kaklelius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kaklelius perkelkite į lėkštę ir uždenkite dangčiu.
  • Reklama
  • Papriką išvalykite, supjaustykite didelėmis juostelėmis. Svogūną supjaustykite, morką supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Daržoves sud...
    3. Papriką išvalykite, supjaustykite didelėmis juostelėmis. Svogūną supjaustykite, morką supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Daržoves sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir maišydami kepkite 5-7 minutes.
  • Kakliukus sudėkite į keptuvę su troškintomis daržovėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
    4. Kakliukus sudėkite į keptuvę su troškintomis daržovėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite vandenį, uždarykite dangtį ir vieną valandą troškinkite kakliukus su daržovėmis ant silpnos ugnies.
    5. Į keptuvę supilkite vandenį, uždarykite dangtį ir vieną valandą troškinkite kakliukus su daržovėmis ant silpnos ugnies.
  • Apverskite kaklelius ir troškinkite dar 30 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
    6. Apverskite kaklelius ir troškinkite dar 30 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai