Troškinti kalakutų sprandeliai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Troškinti kalakutų sprandeliai yra paprastas, bet labai skanus ir sotus patiekalas. Kakliukai minkšti, sultingi, su nuostabiu daržovių priedu. Troškintos sprandinės gali būti patiekiamos su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežių daržovių salotomis. Troškindami daržoves galite įdėti baklažanų, cukinijų ar pomidorų. Naudokite kokius mėgstate prieskonius.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos sprandeliai500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saldžiosios paprikos1 vnt
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Vanduo200 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Kalakutienos kaklelius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir ant stiprios ugnies apkepkite kaklelius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kaklelius perkelkite į lėkštę ir uždenkite dangčiu.
-
Reklama
-
3. Papriką išvalykite, supjaustykite didelėmis juostelėmis. Svogūną supjaustykite, morką supjaustykite vidutinėmis juostelėmis. Daržoves sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir maišydami kepkite 5-7 minutes.
-
4. Kakliukus sudėkite į keptuvę su troškintomis daržovėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite vandenį, uždarykite dangtį ir vieną valandą troškinkite kakliukus su daržovėmis ant silpnos ugnies.
-
6. Apverskite kaklelius ir troškinkite dar 30 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama