Trinta raugintų kopūstų sriuba

Trinta raugintų kopūstų sriuba

4 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Beprotiškai skani, labai soti ir tiršta sriuba sušildys jus ir jūsų šeimą šaltą dieną. O šią vokišką daržovių ir raugintų kopūstų sriubą paruošti labai paprasta. Išbandykite, bus skanu! Tiršta, aromatinga sriuba patiks visai jūsų šeimai be išimties. Tokią tirštą kaimišką sriubą būtina ruošti rudenį ar žiemą, nes ji puikiai sušildys šaltuoju metų laiku ir pasotins. Na, o kaip paruošti trintą sriubą su raugintais kopūstais, žiūrėkite receptą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt (1 vnt
  • Morkos
    2 vnt (1 vnt
  • Salierų šaknis
    1 vnt
  • Petražolių šaknis
    1 vnt
  • Rauginti kopūstai
    300 vnt
  • Bulvės
    7~8 vnt
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Kvapieji pipirai
    2 vnt
  • Pipirų žirneliai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite daržovių sultinį. Puode storu dugnu įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytus ...
    1. Pirmiausia paruoškite daržovių sultinį. Puode storu dugnu įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytus svogūnus. Kepiname 3-4 minutes.
  • Tada nulupkite petražolių šaknį, salierą ir morkas. Supjaustykite juos mažais gabalėliais ir suberkite į svogūną. Maišydami troškinkite 1...
    2. Tada nulupkite petražolių šaknį, salierą ir morkas. Supjaustykite juos mažais gabalėliais ir suberkite į svogūną. Maišydami troškinkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Į daržoves suberkite lauro lapą, pipirus ir plėšytus kopūsto lapus. Užpildykite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
    3. Į daržoves suberkite lauro lapą, pipirus ir plėšytus kopūsto lapus. Užpildykite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
  • Tuo tarpu nulupkite bulves, svogūnus ir morkas. Bulves supjaustykite mažais kubeliais, morkas – žiedais arba pusžiedžiais, o svogūną – sm...
    4. Tuo tarpu nulupkite bulves, svogūnus ir morkas. Bulves supjaustykite mažais kubeliais, morkas – žiedais arba pusžiedžiais, o svogūną – smulkiais gabalėliais.
  • Reklama
  • Kitame puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir suberti bulves, svogūnus bei morkas ir šias daržoves keletą minučių pakepinti ant stiprio...
    5. Kitame puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir suberti bulves, svogūnus bei morkas ir šias daržoves keletą minučių pakepinti ant stiprios ugnies.
  • Paruoštą sultinį nukoškite.
    6. Paruoštą sultinį nukoškite.
  • Reklama
  • Bulves ir daržoves užpilkite sultiniu.
    7. Bulves ir daržoves užpilkite sultiniu.
  • Kai bulvės ir morkos bus paruoštos, jas sutrinkite trintuvu, bet taip, kad liktų gabalėlių.
    8. Kai bulvės ir morkos bus paruoštos, jas sutrinkite trintuvu, bet taip, kad liktų gabalėlių.
  • Reklama
  • Tada suberkite raugintus kopūstus. Juos galima iš anksto nuplauti ir išsunkti. Sriubą kelioms minutėms palikite ant viryklės, pagal skonį...
    9. Tada suberkite raugintus kopūstus. Juos galima iš anksto nuplauti ir išsunkti. Sriubą kelioms minutėms palikite ant viryklės, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir nukelkite nuo ugnies.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai