Trinta raugintų kopūstų sriuba
4 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Beprotiškai skani, labai soti ir tiršta sriuba sušildys jus ir jūsų šeimą šaltą dieną. O šią vokišką daržovių ir raugintų kopūstų sriubą paruošti labai paprasta. Išbandykite, bus skanu! Tiršta, aromatinga sriuba patiks visai jūsų šeimai be išimties. Tokią tirštą kaimišką sriubą būtina ruošti rudenį ar žiemą, nes ji puikiai sušildys šaltuoju metų laiku ir pasotins. Na, o kaip paruošti trintą sriubą su raugintais kopūstais, žiūrėkite receptą.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai2 vnt (1 vnt
-
Morkos2 vnt (1 vnt
-
Salierų šaknis1 vnt
-
Petražolių šaknis1 vnt
-
Rauginti kopūstai300 vnt
-
Bulvės7~8 vnt
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Lauro lapas2 vnt
-
Kvapieji pipirai2 vnt
-
Pipirų žirneliai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite daržovių sultinį. Puode storu dugnu įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir sudėkite smulkiais gabalėliais supjaustytus svogūnus. Kepiname 3-4 minutes.
-
2. Tada nulupkite petražolių šaknį, salierą ir morkas. Supjaustykite juos mažais gabalėliais ir suberkite į svogūną. Maišydami troškinkite 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Į daržoves suberkite lauro lapą, pipirus ir plėšytus kopūsto lapus. Užpildykite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
-
4. Tuo tarpu nulupkite bulves, svogūnus ir morkas. Bulves supjaustykite mažais kubeliais, morkas – žiedais arba pusžiedžiais, o svogūną – smulkiais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Kitame puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir suberti bulves, svogūnus bei morkas ir šias daržoves keletą minučių pakepinti ant stiprios ugnies.
-
6. Paruoštą sultinį nukoškite.
-
Reklama
-
7. Bulves ir daržoves užpilkite sultiniu.
-
8. Kai bulvės ir morkos bus paruoštos, jas sutrinkite trintuvu, bet taip, kad liktų gabalėlių.
-
Reklama
-
9. Tada suberkite raugintus kopūstus. Juos galima iš anksto nuplauti ir išsunkti. Sriubą kelioms minutėms palikite ant viryklės, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir nukelkite nuo ugnies.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama